cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan sparer du let penge

De fleste af os vil gerne spare penge.
21. juni 2018 kl. 11:30 Af Annonce

Det betyder ikke, at vi er nærige, men blot at vi altid gerne vil have den bedst mulige pris. Men det er ikke altid lige til at finde ud af, hvordan du får det. Derfor har vi skrevet denne guide, som viser dig, hvor du kan spare nogle hurtige penge.

Brug sammenligningsider
Når du køber varer på internettet, så vil du stort set altid kunne købe samme varer i flere webshops. Men det er ikke altid ligetil at finde ud af, hvor du kan købe det henne.
Her er det en god idé at Google det, da du vil opleve at der findes en række sider, hvor du kan sammenligne webshops priser over mod hinanden. Det gælder nærmest inden for alt, som du kan købe. F.eks ure.
Men vi vil også anbefale, at du selv laver en liste over steder, hvor det ofte er billigst. Hvis du har fem store webshops, som du altid undersøger, så finder du hurtigt ud af, hvor du kan spare flest penge.

Benyt dig af rabatkuponer
Rabatkuponer bruges i de fleste webshops. Du har sikkert været inden på en webshop, og da du gik til køb, kunne du se, at du kunne bruge en rabatkupon. Men du har ikke en, og tænker at du dermed skal betale fuld pris.
Men sådan behøver det slet ikke at være, da der findes en side som https://danskerabatkoder.dk/, hvor du kan finde danske rabatkuponer. Dvs. inden du køber hos en webshop, så bør du altid lige tjekke derinde, om du kan få noget ekstra tilbud.
Du kan ligeså godt benytte dig af tilbud, når du nu har mulighed for det. Hvis du er på en webshop, men du ikke er sikker på, om du tager mod rabatkuponer, så skal du blot gå til deres checkout. Alle webshopsystemer fungerer på den måde, at hvis de modtager rabatkuponer, så vil det stå i checkout.

Indhent flere tilbud
Hvis du skal have lavet et større byggeprojekt, så findes der i dag en række hjemmesider, hvor du kan få tilbud på opgaven. På samme måde kan du også altid kontakte flere håndværkere selv og dermed sammenligne prisen.
Det er sjældent en god idé blot at bruge den første håndværker, som du har hjemme hos dig. Sørg for at spørg min. 2 forskellige, så du finder ud af, hvad det rigtige prisniveau er.
Der kan være kæmpe forskel fra firma til firma, og der kan dermed være mange penge at spare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce