cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan sparer mange danskere penge på dagligvarerne

Det er altid skønt at spare penge, og det er også noget af det, der fylder meget i den danske tradition.
25. juni 2020 kl. 16:16 Af Netpris.dk

Annonce

I Danmark er vi rigtig glade for at spare penge, hvor vi kan, og mange danskere har derfor en tradition for at være gode til at handle ind, når der er tilbud, eller finde andre måder at spare penge på.
I mange år har det været almindeligt for særligt jyder og fynboer at køre til Tyskland for at handle ind ved grænsen. Der er nemlig ikke så langt derned, og i Flensborg findes der en masse gode grænsebutikker, hvor der er rigtig god pris på en hel masse varer, der er langt dyrere i Danmark.
Det er eksempelvis meget på øl og sodavand, der er mange penge at spare, og derfor er det også hertil danskerne kører, når de skal holde fest og der skal være nogle gode, våde varer til rådighed til alle dem, der kommer til festen.

Bestil dine varer fra Flensborg online i stedet
Der har flere gange været folk, der har spekuleret i, om det overhovedet kunne betale sig at køre til Tyskland for at handle ind, særligt hvis man bor forholdsvist langt fra grænsen og derfor skal betale en masse penge i benzin i stedet. Samtidig er det også en aktivitet, der tager lang tid, da man ofte ender med at bruge mindst en halv dag på at køre rigtig meget.
Det er der heldigvis kommet den perfekte løsning på nu. Netpris(sponseret link) er nemlig en virksomhed, der tillader dig at handle de billige varer i store størrelser fra Tyskland online i stedet, så du slipper for at bruge en masse penge på benzin og bruge hele dagen på at være i Tyskland.
Det er en revolutionerende idé, der gør det meget nemmere for mange danskere at komme til at købe de varer, de normalt ville købe i Tyskland. Her får du altså også nogle rigtig gode priser på blandt andet varer som øl, vin og sodavand, ligesom der også er slik og meget, meget andet, hvor der er rigtig mange penge at spare.

Spar penge, når du skal holde fest
Du finder også mange tilbud her, hvor der er mange penge at spare, hvis du køber større ind. Det er særligt smart, hvis du skal holde en stor fest og gerne vil have en masse mennesker med. Her kan du nemlig købe drikkevarer i den gode kvalitet, som alle elsker, til virkelig gode priser.
Der er ikke nogen tvivl om, at det altid er en god idé at spare penge, og derfor er Netpris helt i stil med den danske ånd og tradition for at finde gode tilbud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce