Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan stabler du den perfekte studenterfest på benene

En af de helt fantastiske ting der følger med sommeren, er studenter. Det er skønt at se så mange glade ansigter bevæge sig rundt, uanset hvor du går hen. De er glade og lettede over, at de nu skal videre med deres liv og for alvor finde ud af, hvem de her. Det at blive student er en stor ting, og derfor skal det også fejres. Bliver du student? Eller er du forælder til en kommende student? Så kan du læse med her og finde inspiration til, hvordan du stabler den perfekte fest på benene.

Fastsæt en dato
Som det første skal der fastsættes en dato for festen. Mange vælger at holde festen på selve den dag, hvor de bliver student, men dette er nogle gange ikke særligt hensigtsmæssigt. Grunden til dette er, at mange andre også bliver student denne dag, og det vil derfor ikke være muligt at komme til alle vennernes studenterfester, hvis man holder sit eget den samme dag. Desuden vil den sidste eksamen blive afholdt en hverdag, og der er derfor en chance for, at mange gæster ikke vil kunne komme, fordi de enten har arbejde samme dag eller dagen efter.

Alligevel er der mange, der vælger at holde det på dagen, og det er der ikke noget at sige til. Det er nemlig netop denne dag, der er noget helt særligt, og det er derfor denne dag, at det skal fejres. Dog er det også hyggeligt at holde sin studenterfest i weekenden eller en måned senere. Sådan er der rigtig mange, der vælger at gøre det.

Pynt op i stor stil
Når datoen er fastsat, skal der købes ind til pynt. Det skal tydeligt kunne ses, at der er tale om en studenterfest og ikke hvilken som helst anden fest. I dag findes der utrolig meget pynt, der målretter sig studenterfesten. Der kan købes små hatte med blå eller rød båndfarve, duge med huer på og meget andet.

Sørg for at købe pynten i den farve, der matcher huen. Det vil sige, at hvis der er tale om en rød hue fra STX, så skal der selvfølgelig købes pynt i rød. Er der i stedet tale om en blå hue fra HHX, skal pynten købes i blå. Hvis du ikke synes, at der er nok pynt i butikkerne, kan du købe (sponseret link) billige festartikler online.

Lækker mad hører sig til
Sidst men ikke mindst skal det bestemmes, hvilket mad der skal være til festen. Hvis det skal være nemt, er det en fordel at bestille catering. Der findes utrolig mange gode caterings, og det burde derfor være til at finde noget, der falder i studentens smag.

Nogle synes, at det er sjovere at lave maden selv, og så er der ingen grund til at bestille catering. Hvad der skal på menuen, er selvfølgelig op til studenten. Det er studenten, der fejres, og denne dag skal derfor være målrettet ham eller hende.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon