Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan starter du 2018 ud med mere overskud

2018 er netop skudt i gang og et af de bedste nytårsforsætter, som du kan sætte for dig selv er at starte det nye år ud med mere overskud.

Men hvordan kan man egentlig gøre det? Hvordan du får mere overskud, kommer meget an på din hverdag, men vi har samlet vores allerbedste bud på, hvad du kan gøre for at starte 2018 ud med overskud.

Få styr på hængepartierne
Noget af det allervigtigste, for at have overskud i hverdagen, er at have styr på dine hængepartier. Hvis du har mange hængepartier, kan det i høj grad være med til at fjerne dit overskud fra hverdagen.
Det skyldes at hængepartier, er opgaver der ikke er blevet ordnet og det kan godt være stressende hvis der er for mange af dem. Hvis du hele tiden kommer i tanke om den opgave, som egentlig skulle have været fikset, kan det hurtigt fjerne dit overskud. Du kan derfor starte 2018 godt ud med at få styr alle dine hængepartier.
Du kan have mange forskellige hængepartier. Og uanset om du mangler at skrive et skøde til boligen, skal have styr på forsikringen eller mangler at tage et smut forbi tandlægen er det vigtigt at du får styr på dine hængepartier, hvis du gerne vil starte 2018 med mere overskud.

Spar tid ved at handle ind online
For at starte 2018 ud med mere overskud, gælder det også om at spare tid, der hvor du kan, og det kan du blandt andet ved at handle online. Vi danskere er blevet vilde med at handle på nettet og det gør, at der er nogle fantastiske muligheder for at købe ind via de mange webbutikker.
Den største fordel, ved at købe ind online, er at du kan spare en masse tid, og når du sparer tid vil du opleve at have mere overskud i din hverdag. Du sparer tid ved at købe ind online, da du ikke skal tænke på transport hen til butikkerne og du kan samtidig købe ind, lige når det passer dig.
Samtidig har du alle butikker samlet et sted, og du skal derfor heller ikke bruge tid på at komme fra en butik til en anden, og det giver dig en fantastisk fordel. Du kan samtidig nemmere finde den vare, som du er på udkig efter, da du kan søge efter den, i stedet for at gå rundt i hele butikken for at lede efter den.
Og så er der også penge at spare ved at købe ind online. Du kan hurtigt sammenligne priser på det samme produkt hos forskellige udbydere. Hvis du søger efter et produkt kan du hurtigt finde et overblik over, hvilke butikker der sælger den og på den måde kan du spare penge ved at finde den billigste butik.

Dyrk udendørs motion
To ting som kan være med til at give mere energi i din hverdag er motion og frisk luft – og de to ting kan nemt kombineres. For at starte 2018 godt ud, og få mere energi samt overskud kan du tage på cykel- eller gåture, begynde at løbe eller hvad der ellers findes af motionsformer i naturen.
Fordelen ved at dyrke motion i naturen, er at du får frisk luft samtidig med, som er vigtigt for at være glad og have en god energi i hverdagen.
Du kan evt. overveje at gøre cykelturen lidt sjovere med lidt ekstra cykeludstyr. Det kan fx være en holder til din drikkedunk, så du kan have lidt vand med under turen, eller noget andet sjovt udstyr. Du kan fx købe cykeludstyr fra Specialized cykel, der både tilbyder flotte cykelhjelme samt praktiske drikkedunke.

Få overblik over din økonomi
For at starte et nyt år godt ud, er det også vigtigt at have styr på din økonomi. Hvis der er noget der kan fjerne dit generelle overskud, er det nemlig hvis du ikke har styr på din økonomi.
Du kan derfor starte 2018 godt ud med at få et overblik over din økonomi. Du kan gå din økonomi efter og lave et budget for det nye år. I et budget skal du selvfølgelig have alle dine faster udgifter, så du får et overblik over, hvor mange penge du bruger hver måned. Du skal samtidig skrive, hvor mange penge du tjener, så du får et overblik over, hvor mange penge du har til rådighed, når de faste udgifter er betalt.
Når du skal have et overblik over din økonomi er det vigtigt at få alle udgifter ind, som du kan komme i tanke om, så du får det bedst muligt overblik. Hvis du fx har et pillefyr, er det vigtigt at få udgifter til træpiller ind i budgettet. Ligeledes kan det være en god idé at skrive udgifter til det årlige tandlægebesøg ind, og hvad du ellers kan komme i tanke om, som kommer til at koste dig penge i 2018.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • annonce7-folketidende-290118