cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan styler du de typiske t-shirts til mænd

En t-shirt, uanset farve, har altid været en klassiker i det mandlige klædeskab. Det er lige før, den betragtes som en nødvendighed. En simpel t-shirt kan styles på et utal af måder, og den kan både være formel eller afslappet.

Enhver mand bør eje et par hvide, sorte og grå t-shirts - og det gør de typisk også. Disse basisfarver passer til de fleste outfits og er super gode at have.
11. oktober 2019 kl. 07:00 Af Shaping New Tomorrow

Annonce

Investér i god kvalitet
Hvis du starter med at have t-shirts til mænd af god kvalitet, er du også sikret, at din stil fremstår moderne og luksuriøs - det vil de fleste af os jo gerne.

Det at investere i (sponseret link) t-shirts til mænd i forskellige farver og størrelser er altid det værd. Så er det ikke nødvendigt at købe mange t-shirts, så længe dem, du har, holder deres farve og pasform gennem tiden.

T-shirts er den nemme vej til et laidback look
En t-shirt har siden tidernes morgen været den nemme måde at vælge tøj på om morgenen. For mange kan en enkelt t-shirt virke kedelig og næsten udtryksløs. Men en t-shirt er din vej til ubesværet, moderne og gennemført stil.

T-shirts til mænd kan sagtens give mening for sig selv, men en blazer er også perfekt oven på en t-shirt. En t-shirt med en åben skjorte ud over giver også et fantastisk, afslappet udtryk.

Hvid t-shirt for kedelig? Prøv dem her i stedet
Hvis den simple hvide eller sorte t-shirt til mænd bliver for kedelig for dig, kan du overveje en t-shirt med print. Det kan være et logo eller symbol, men det kan også være et mønster såsom prikket eller stribet.

En t-shirt med lidt sjov tekst eller din yndlingskarakter er mere legende og ungdommelig. Hvis det ikke lige er det, du går efter, er det måske bedre at holde sig til blazeren ud over en hvid eller grå t-shirt.

Når du vælger t-shirts med striber, er det smartest at finde nogle, der har horisontale striber. Vertikale striber vil ofte få dig til at fremstå bredere - medmindre det er det, du går efter, selvfølgelig.

Korte ærmer for kolde? Køb nogle langærmede trøjer
Hvis du finder t-shirten lige lovlig kold, når sæsonen nærmer sig vinter, kan du altid iføre dig en langærmet t-shirt. Langærmede t-shirts er typisk bedst uden print, og hvis de er lavet af cashmere eller linned, giver de mest mulig farve og karakter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce