Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan styler du de typiske t-shirts til mænd

En t-shirt, uanset farve, har altid været en klassiker i det mandlige klædeskab. Det er lige før, den betragtes som en nødvendighed. En simpel t-shirt kan styles på et utal af måder, og den kan både være formel eller afslappet.

Enhver mand bør eje et par hvide, sorte og grå t-shirts - og det gør de typisk også. Disse basisfarver passer til de fleste outfits og er super gode at have.

Investér i god kvalitet
Hvis du starter med at have t-shirts til mænd af god kvalitet, er du også sikret, at din stil fremstår moderne og luksuriøs - det vil de fleste af os jo gerne.

Det at investere i (sponseret link) t-shirts til mænd i forskellige farver og størrelser er altid det værd. Så er det ikke nødvendigt at købe mange t-shirts, så længe dem, du har, holder deres farve og pasform gennem tiden.

T-shirts er den nemme vej til et laidback look
En t-shirt har siden tidernes morgen været den nemme måde at vælge tøj på om morgenen. For mange kan en enkelt t-shirt virke kedelig og næsten udtryksløs. Men en t-shirt er din vej til ubesværet, moderne og gennemført stil.

T-shirts til mænd kan sagtens give mening for sig selv, men en blazer er også perfekt oven på en t-shirt. En t-shirt med en åben skjorte ud over giver også et fantastisk, afslappet udtryk.

Hvid t-shirt for kedelig? Prøv dem her i stedet
Hvis den simple hvide eller sorte t-shirt til mænd bliver for kedelig for dig, kan du overveje en t-shirt med print. Det kan være et logo eller symbol, men det kan også være et mønster såsom prikket eller stribet.

En t-shirt med lidt sjov tekst eller din yndlingskarakter er mere legende og ungdommelig. Hvis det ikke lige er det, du går efter, er det måske bedre at holde sig til blazeren ud over en hvid eller grå t-shirt.

Når du vælger t-shirts med striber, er det smartest at finde nogle, der har horisontale striber. Vertikale striber vil ofte få dig til at fremstå bredere - medmindre det er det, du går efter, selvfølgelig.

Korte ærmer for kolde? Køb nogle langærmede trøjer
Hvis du finder t-shirten lige lovlig kold, når sæsonen nærmer sig vinter, kan du altid iføre dig en langærmet t-shirt. Langærmede t-shirts er typisk bedst uden print, og hvis de er lavet af cashmere eller linned, giver de mest mulig farve og karakter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2