cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sælg din bolig med Brikk
17. november 2020 kl. 15:01 Af Brikk Ejendomsmægler

Annonce

(Sponseret link) Brikk.dk er et ejendomsmæglerfirma, der tilbyder sine kunder nogle unikke pakkeløsninger når det kommer til boligsalg. Som kunde, tilbydes du alt det du kender fra en traditionel ejendomsmægler - og lidt ekstra - men betaler en betydelig mindre pris, end du ellers ville skulle betale hos en traditionel ejendomsmægler. Brikk vil ændre en branche der er forblevet uændret længe. Derfor tilbydes du samtidig en række services, der ikke er muligt hos konkurrenterne. Og ikke nok med det, får du udført et professionelt stykke arbejde med et lokalt kendskab til det område du forsøger at sælge i.


To pakkeløsninger til en fast lav pris

Brikk har skabt et koncept omkring boligsalg, hvor kunderne kan vælge mellem to pakkeløsninger til en fast lav pris. Den ene pakkeløsning inkluderer den billigste pris, samt eget ansvar for fremvisning af huset samt afholdelse af åbent hus. Men selvom du selv skal stå for fremvisning og åbent hus, vil du stadig have en lokal mægler tilknyttet dit hussalg. Den anden pakke du kan vælge inkluderer alt hvad du har brug for som boligsælger; altså fremvisning af boligen og åbent hus med fuld service fra starten af boligsalget til boligen er solgt. Derudover garanteres kunden, uanset hvilken pakkeløsning der vælges, langt mere for et langt lavere ejendomsmæglersalær.


En fordelagtig ejendomsmægler

Med Brikk som din ejendomsmægler, får du alt det du også vil få hos en traditionel ejendomsmægler. Derudover tilbydes du et fast gennemsigtigt salær, så du kan sælge dit hus langt billigere end det kan opleves hos en traditionel ejendomsmægler. Ydermere får du en lokal mægler, salg på dine vilkår og adgang til en digital platform, der giver dig muligheden for at følge med i dit boligsalg. Slutteligt får du specifikke marketingskampagner inkluderet i din bolig, som Brikk selv sørger for at producere. Disse marketingskampagner er med til at synliggøre din bolig for potentielle købere. Brikk.dk er fremtidens ejendomsmægler, og er en overvejelse værd, hvis du står og skal sælge dit hus i dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce