Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sælg din bolig med Brikk

(Sponseret link) Brikk.dk er et ejendomsmæglerfirma, der tilbyder sine kunder nogle unikke pakkeløsninger når det kommer til boligsalg. Som kunde, tilbydes du alt det du kender fra en traditionel ejendomsmægler - og lidt ekstra - men betaler en betydelig mindre pris, end du ellers ville skulle betale hos en traditionel ejendomsmægler. Brikk vil ændre en branche der er forblevet uændret længe. Derfor tilbydes du samtidig en række services, der ikke er muligt hos konkurrenterne. Og ikke nok med det, får du udført et professionelt stykke arbejde med et lokalt kendskab til det område du forsøger at sælge i.

To pakkeløsninger til en fast lav pris

Brikk har skabt et koncept omkring boligsalg, hvor kunderne kan vælge mellem to pakkeløsninger til en fast lav pris. Den ene pakkeløsning inkluderer den billigste pris, samt eget ansvar for fremvisning af huset samt afholdelse af åbent hus. Men selvom du selv skal stå for fremvisning og åbent hus, vil du stadig have en lokal mægler tilknyttet dit hussalg. Den anden pakke du kan vælge inkluderer alt hvad du har brug for som boligsælger; altså fremvisning af boligen og åbent hus med fuld service fra starten af boligsalget til boligen er solgt. Derudover garanteres kunden, uanset hvilken pakkeløsning der vælges, langt mere for et langt lavere ejendomsmæglersalær.

En fordelagtig ejendomsmægler

Med Brikk som din ejendomsmægler, får du alt det du også vil få hos en traditionel ejendomsmægler. Derudover tilbydes du et fast gennemsigtigt salær, så du kan sælge dit hus langt billigere end det kan opleves hos en traditionel ejendomsmægler. Ydermere får du en lokal mægler, salg på dine vilkår og adgang til en digital platform, der giver dig muligheden for at følge med i dit boligsalg. Slutteligt får du specifikke marketingskampagner inkluderet i din bolig, som Brikk selv sørger for at producere. Disse marketingskampagner er med til at synliggøre din bolig for potentielle købere. Brikk.dk er fremtidens ejendomsmægler, og er en overvejelse værd, hvis du står og skal sælge dit hus i dag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2