cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sælg din brugte bil, mens tiden er til det

Danskerne elsker at køre i bil, og der er nærmest ingen anledning, der er for lille til en tur i den firhjulede familiecontainer. Det er dog langt fra alle, der har råd til en spritny bil fra forhandlerne, og derfor er der også i Danmark et kæmpe marked for brugte biler. Dette marked vil kun vokse sig større og større, efterhånden som elbilerne gør deres indtog på de danske veje, og derfor kan det allerede nu betale sig at undersøge, om din brugte bil skal have en ny indkørsel at holde i. Forskerne er ikke i tvivl om, at det om bare 5 år kan være svært at sælge en brugt benzin- eller dieselbil, og det er værd at tænke over, hvis du i forvejen overveje at skifte den gamle model ud med en ny.
19. september 2019 kl. 14:49 Af solgt.com

Annonce

Lovgivningen taler for kæmpe udskiftning på bilmarkedet
Det er garanteret ikke gået nogens næse forbi, at de danske politikere ikke er store fans af benzin- og dieselbiler og den effekt, som disse modeller har på det samlede klimaregnskab. De traditionelle biler forurener selvfølgelig mere end elbilerne, og netop dette har ledt til den nye lovgivning, hvor benzin- og dieselbiler skal udfases frem mod 2030. Af netop denne grund er det allerede nu oplagt at se på, hvorvidt det kan betale sig for dig at skifte til en mere miljøvenlig model og komme af med den gamle.

Hvis du ikke har nogen som helst idé om, hvad din gamle bilmodel mon er værd, så kan det bestemt betale sig at klikke ind på (sponseret link) https://solgt.com. Her kan du blive klogere på, hvilket prisleje du kan forvente at få for din gamle bil - og dermed kan du undgå at blive taget ved næsen, når du skal sælge den til anden side.

En ny elbil er det miljørigtige valg
Selvom politikerne ikke altid har ret, så er det dog et faktum, at de olieforbrugende biler er rigtig dårlige for miljøet omkring os. Det er også et faktum, som langt de fleste er helt klar over, men for mange bliver tanken om en ny elbil netop ved tanken. Dette er der naturligvis mange årsager til, men hvis man virkelig vil gøre noget for miljøet, så er en ny elbil bestemt én af de bedste veje at gå.

Elbilerne kan efterhånden lades op mange steder, og meget af strømmen kommer fra miljøneutrale kilder som vindmøller og vandkraft. Elbilen er dermed et miljørigtigt alternativ til de traditionelle biler, og selv toge og busser kan godt pakke sammen, hvis du kører rundt i en ny elbil.

Din bil er usælgelig om bare 5-10 år
Som nævnt i indledningen, så er der mange forskere og kyndige indenfor bilbranchen, der spår, at markedet for de brugte biler vil blive fuldstændig mættet indenfor en overskuelig årrække. Det mættede marked vil betyde, at priserne kommer til at styrtdykke på brugte biler, og dermed vil din gamle model være helt usælgelig om bare 5-10 år. Derfor kan det være en god idé at overveje, om det ikke var tid til at skifte din gamle bil ud nu, mens du stadig kan få lidt penge ud af den - det er både godt for dig og garanteret også for klimaet!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce