cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sæt præg på dine vægge og gør din bolig unik

Når gæster træder ind i et hjem, skal det kunne mærkes, hvem der bor der.
04. juli 2019 kl. 13:40 Af Minifabrikken.nu

Annonce

Et personligt hjem er altid at foretrække, og du kan gøre en lang række tiltag, der gør hjemmet hyggeligt, unikt, personligt og samtidig behageligt at opholde sig i. Alt fra valg af spisebord til valg af nips, som du vælger at fylde i dine reoler, er det, der gør dit hjem personligt - for det er jo dig, der personligt har valgt det!
Men noget, som mange ofte overser eller vælger at udskyde, er at sætte deres personlige præg på deres vægge. Der er ikke meget personligt over nøgne, hvide vægge. Så hvis dit hjem trænger til et personligt pift, bør du læse med her, hvor vi giver dig tips og tricks til at pynte dine vægge. Og listen tæller alt fra en klat maling til (sponseret link) verdenskort til væg.

Giv boligen kulør med dekorative vægge
Vi starter med et af de mere modige tiltag - nemlig at give en hel væg en makeover. I dag findes der et hav af forskellige måder, hvorpå du kan give en af dine vægge en ordentlig overhaling.
Er du til et skandinavisk og råt udtryk, kan du vælge at lade en væg stå med bare mursten eller spartle den op i en fed farve, der passer til hjemmets udtryk.
Kan du godt lide fine mønstre, kan tapet gøre en verden til forskel i dit hjem. For et moderne udtryk kan du vælge kun at tapetsere en enkelt væg. Det giver en flot dybde til rummet, og du kan style en lænestol, et stilleben eller lignende sammen med væggen for et at skabe personligt udtryk.

Tænk ud af rammen
Når det kommer til at dekorere vægge, tyr mange til den samme løsning: billeder, plakater og malerier. Men hvad med at tænke lidt “ud af rammen” så at sige? I dag kan du få masser af spændende vægdekorationer, som ikke er rammet ind i en firkant. Det være sig verdenskort i træ til væggen, vægklistermærker, vægtæpper eller måske noget helt fjerde?
Når du vælger at lade dekorationen “komme ud af rammen”, giver det rummet dybde, og samtidig er det langt mere interessant at kigge på noget, der giver hjemmet kant - og måske bryder lidt med normerne.

Skift vægdekoration efter humør
En tavle er ikke kun noget, der hører til på børneværelset eller i et klasselokale. Ved at male en hel væg med tavlelak får du et stort lærred, og du har derfor mulighed for at skifte dekoration alt efter dit humør. Samtidig er det en sikker vinder hos børn, mens voksne også kan have det sjovt med at dekorere, tegne og skrive.

Har du en kreativ side?
Hvorfor så ikke vælge at male direkte på væggen? Om det er dig selv eller en kunstnerisk ven, der fører penslen, er helt op til dig - uanset hvad du vælger, vil du få et helt unikt vægmaleri, som med garanti vil give din indretning et løft. Samtidig er det kun din egen fantasi, der sætter grænser.
Tip! Hvis ikke du selv er fuld af gode idéer, kan du altid finde en andens gode idé og lade dig (kraftigt) inspirere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce