Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sammenlign priser online og spar tusindvis af kroner

Det er ofte en meget dyr fornøjelse at sige ja tak til det første tilbud, man modtager fra et firma.

Men der findes heldigvis en nem måde at finde frem til den billigste pris.
I stedet for selv at bruge en masse tid på at ringe rundt til de forskellige firmaer, for at indhente tilbud, kan du benytte dig af en online side for prissammenligning.
Det tager ofte ikke meget mere end 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer. Når det er gjort, sendes din opgave i udbud blandt flere forskellige firmaer, som så vender tilbage til dig med ganske gratis og helt uforpligtende tilbud til dig.
Herunder kan du se et par eksempler på sider der kan hjælpe dig med at spare en masse penge.

Fotograf-priser.dk - Få gratis tilbud fra flere fotografer.

Hvis du vil være sikker på at få taget de bedste billeder, skal du altid hyre en professionel fotograf. Men for at sikre at du ikke kommer til at betale for meget, kan du indhente gratis tilbud fra flere forskellige fotografer, via denne hjemmeside. Derved sparer du en masse penge på din fotoopgave.

Flytbilligst.dk - Find et billigt flyttefirma.
Flyttefirma priserne svinger meget. Alt efter hvilket flyttefirma du spørger om en flyttepris, kan prisen på den selvsamme flytning svinge med mange tusindvis af kroner. Indhent derfor gratis og uforpligtende flyttetilbud på din flytning og spar helt op til 70%

Tømrer-priser.dk - Book en billig tømrer online.
Drømmer du om en ny udestue eller et nyt køkken eller måske noget helt andet? Så gør drømmen til virkelighed. Start med at få gratis og uforpligtende tilbud fra flere forskellige tømrere online. Du vil med garanti spare mange penge på din tømreropgave også.

Maler-oversigt.dk - Find den billigste maler her.
Trænger farverne på dine vægge og lofter til at blive frisket op? Vil du være sikker på det bedste resultat første gang? Så skal du hyre en professionel maler til at udføre maleropgaven for dig. Få gratis helt uforpligtende malertilbud fra flere malere. Nemt og bekvemt sparer du nu penge på din maleropgave. Der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt.

Gulvafslibningpriser.dk - Find billigste gulvsliber her.
Trænger dine gamle slidte gulvbrædder til en gulvafslibning? Få slebet dine trægulve af en professionel gulvsliber uden at betale overpris. Find de billigste gulvafslibning priser online og spar igen mange penge på din gulvafslibning.
Det var fem sider på nettet der kan spare dig for en masse penge. Husk at tjekke efter næste gang du skal bruge en service eller købe noget online om det ikke er muligt at finde lignede sider.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • hyper1_WEB