cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Send blomster til København og Kastrup med Amager Blomster

Når du skal sende blomster til en modtager i København, eller til dig selv, hvis du bor i København, må og skal du se i retning af Amager Blomster.
23. maj 2018 kl. 11:58 Af Annonce

Annonce

Vores chauffører besøger adresser i hele Storkøbenhavn hver eneste dag, 7 dage om ugen. Det er også grunden til, at vi kan levere til så forholdsvis rimelige priser i København. Så send blomster med Amager Blomster, så er du garanteret både sikker levering og god behandling.

Også til Kastrup
Vi bor og har vores butik og binderi på Amager. Og selvom du skal have dine blomster leveret i Kastrup, så tænker vi alligevel ”København”, når vi skal levere til dig. Om vi drejer til højre eller venstre, har ikke nogen betydning for os. Faktisk giver vi dig en lille rabat på udbringningen, fordi der er kortere til Tårnby Rådhus end der er til Rådhuspladsen i København.

Værdi for pengene
Og nu vi er ved det med pengene, vil vi gerne fortælle om vores priser. Vi er helt sikkert ikke de billigste i København. Der er supermarkeder, der køber blomster i Holland og som lader kunderne selv stå og flå i varerne på de høje vogne. Men du kan ikke få noget at vide om vanding, pasning og sollys. Du kan ikke få din blomst pakket ind, og dør den, så dør den, det er bare ærgerligt.

Hos Amager Blomster vælger vi selv de blomster, vi gerne vil sælge til dig. Dem med de bedste forudsætninger for overlevelse. Vi tager gerne dialogen med dig, så du får den helt rigtige plante med hjem. Vi giver dig gode råd om vanding, pasning og pleje, pakker blomsten pænt ind, og giver dig et smil med på vejen videre ud i det københavnske.

Samfundet ligger os på sinde
Du vil også let kunne finde egentlige blomsterbutikker i Kastrup og resten af København, der er billigere end vi er. Men vi vil gerne bede dig tænke over dette: Hos Amager Blomster har vi kun faglært personale. De kan opretholde et fornuftigt liv, fordi vi betaler dem en anstændig løn, og lader dem betale skat af deres indtægt. Alle salg bliver slået ind på kassen, så vi kan svare moms og skat af omsætningen.

Det er vores grundholdning, at hvis ikke der bliver betalt ind til den fælles kasse, bliver det hurtigt slut med politi, hospitaler, skoler og gratis veje i Kastrup, København og resten af landet. Vi ved, at der er mange i vores branche, der har en anden holdning til det. Men nu ved du hvor vi står, og hvorfor vi må tage en skilling mere for vores varer.

Tilfredshedsgaranti
Vi forestiller os ikke, at du har lettere ved at tjene dine penge end vi har. Derfor skal den vare, du har med hjem fra vores butik, eller får leveret i Kastrup eller København fra vores webshop, være fuldstændig i orden. Er den ikke det, bytter vi den med et smil.

For os er det alfa og omega, at du har lyst til at være kunde hos os igen en anden gang. Det tror vi på, at du har mere lyst til, hvis vi giver dig en garanti for, at du får hvad du betaler for hos os.

Vores varer er dugfriske
Vi handler de fleste dage på Copenhagen Markets. Vi vil kun have friske varer af prima kvalitet, for du skal have den bedst mulige oplevelse hos Amager Blomster. Det får du, når vi vælger omhyggeligt, foretager omhyggelig varebehandling, sætter de friske varer i frisk vand, i friske desinficerede vaser og holder temperaturen kølig og konstant i butikken.

Hver eneste dag skifter vi vandet på vores varer i butikken. Vi tilsætter ikke blomsternæring eller andre produkter, med det formål at springe over hvor gærdet er lavest. Vi tror på, at det bedste resultat kommer af at arbejde målrettet på bedste livsbetingelser.

Hvis du er uheldig
Vores varer er organismer, der har et liv. Vi gør alt hvad vi kan for, at de skal holde længe i modtagers stue, men en sjælden gang imellem lader blomsterne sig bare ikke tæmme. Det er vi ikke bange for at indrømme. Det er præmissen. Og derfor vil vi også gerne tilbyde dig en ”bytter”, hvis uheldet skulle være ude. Vi føler os ikke engang hverken anklaget eller ”taget med bukserne nede”. Det er sådan det er, at være blomsterhandler – vi kan godt forliges med det. Det vigtigste er, at give dig den perfekte service.

Vi er fair, snyd os ikke…
Vi kan godt se det, hvis blomsterne ikke har fået skiftet vandet eller stilkene er blevet skam-klippet med en saks. Og vi bliver virkelig trætte af det, når der en meget sjælden gang imellem er nogen, der udnytter vores, synes vi selv, ret fantastiske ”Tilfredshedsgaranti” til, at få en ny buket, når de har slået den første ihjel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce