cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Send pakke med Postnord - sådan kan du sikkert sende pakker, når du sælger dine ting brugt

I Danmark er det meget almindeligt at købe og sælge ting brugt på nettet. Det er en nem måde at tjene penge på, og der er meget lidt arbejde, som skal gøres for at komme i mål. Dog er der nogle ting, som du bør huske, inden du går ud for at tømme din garage for ting, som du gerne vil sælge. Specielt når det kommer til at sende pakker til andre privat.
01. februar 2021 kl. 14:33 Af Pakke DK

Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du nemt kan komme om ved processen, ved at sende pakker med Postnord. Du kan også tjekke en god (sponseret link) pris for Postnord pakke her.


Pak varerne godt ind

Send pakke med Postnord - husk den rette indpakning, så varen du har fået solgt videre til en ny person ikke går i stykker på sin “rejse”, til den nye ejer. Dette kan betyde, at du skal sørge for, at varen fx er pakket godt ind i vat eller bobleplast, som kan beskytte varen. Derudover bør du altid pakke varen ind i plastik, så den ikke kan blive våd, når den skal transporteres til den person, som har købt den.


Gør køber klar over leveringsomkostninger

Når du skal sælge dine ejendele online, så er det en god ide, at du sørger for at beskrive, hvor meget det cirka vil komme til at koste, hvis du gerne vil sende din pakke til den nye køber. Lav en hurtig søgning “Send pakke med Postnord”, for at finde mere information omkring levering og omkostninger. Dette gør, at køber kan bestemme sig for, om de stadig gerne vil have pakken, selvom det kan koste dem alt fra 50 til 100 kroner mere ud over prisen for varen, når den skal sendes. Du kan læse, hvor meget det kommer til at koste at sende en pakke gennem Postnords hjemmeside, hvor du kan indtaste vægt og parametre for pakken.


Send pakke med Postnord - vælg leveringstiden

Når du skal sende pakker med Postnord med de varer, som du har solgt online privat, så er det vigtigt, at du er realistisk omkring, hvor lang tidet tager at sende en pakke. Du kan betale dig fra at sende en pakke med Postnord med hurtigere levering, men ellers kan der også gå flere dage, før pakken kommer frem. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at være realistisk, når du skal snakke med køber om leveringstiden. Dette vil gøre oplevelsen af salget med dig langt mere positivt for køber, også kommer du ikke til at love mere, end du kan holde. Ved at sende pakke med Postnord, kan du selv have indflydelse på pris og leveringstid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce