Annoncørbetalt indhold

Annonce: Send pakke med Postnord - sådan kan du sikkert sende pakker, når du sælger dine ting brugt

I Danmark er det meget almindeligt at købe og sælge ting brugt på nettet. Det er en nem måde at tjene penge på, og der er meget lidt arbejde, som skal gøres for at komme i mål. Dog er der nogle ting, som du bør huske, inden du går ud for at tømme din garage for ting, som du gerne vil sælge. Specielt når det kommer til at sende pakker til andre privat.

Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du nemt kan komme om ved processen, ved at sende pakker med Postnord. Du kan også tjekke en god (sponseret link) pris for Postnord pakke her.

Pak varerne godt ind

Send pakke med Postnord - husk den rette indpakning, så varen du har fået solgt videre til en ny person ikke går i stykker på sin “rejse”, til den nye ejer. Dette kan betyde, at du skal sørge for, at varen fx er pakket godt ind i vat eller bobleplast, som kan beskytte varen. Derudover bør du altid pakke varen ind i plastik, så den ikke kan blive våd, når den skal transporteres til den person, som har købt den.

Gør køber klar over leveringsomkostninger

Når du skal sælge dine ejendele online, så er det en god ide, at du sørger for at beskrive, hvor meget det cirka vil komme til at koste, hvis du gerne vil sende din pakke til den nye køber. Lav en hurtig søgning “Send pakke med Postnord”, for at finde mere information omkring levering og omkostninger. Dette gør, at køber kan bestemme sig for, om de stadig gerne vil have pakken, selvom det kan koste dem alt fra 50 til 100 kroner mere ud over prisen for varen, når den skal sendes. Du kan læse, hvor meget det kommer til at koste at sende en pakke gennem Postnords hjemmeside, hvor du kan indtaste vægt og parametre for pakken.

Send pakke med Postnord - vælg leveringstiden

Når du skal sende pakker med Postnord med de varer, som du har solgt online privat, så er det vigtigt, at du er realistisk omkring, hvor lang tidet tager at sende en pakke. Du kan betale dig fra at sende en pakke med Postnord med hurtigere levering, men ellers kan der også gå flere dage, før pakken kommer frem. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at være realistisk, når du skal snakke med køber om leveringstiden. Dette vil gøre oplevelsen af salget med dig langt mere positivt for køber, også kommer du ikke til at love mere, end du kan holde. Ved at sende pakke med Postnord, kan du selv have indflydelse på pris og leveringstid.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon