Annoncørbetalt indhold

Annonce: Serum gør mirakler for din hud

Kulden er kommet for at blive, men husker du at pleje og passe din hud?

Hvis man ønsker at komme tør og ru hud i forkøbet, så er brugen af en god serum helt uundværligt. Serum har unikke og effektive egenskaber, som du vil få stor gavn af. Læs mere her og lær mere omkring egenskaberne og anvendelsen af serummer.
Hvorfor skal man bruge serum?
En af de mest omtalte og anbefalede hudplejeprodukter i denne tid er serum. Det er dog langt fra et endnu et salgstrick. Brugen af et serum har vist sig at have helt klar og uundværlige egenskaber. Der er en udbredt misforståelse om, at man tror, det blot er nok med en fugtighedscreme. Dertil også at et serum og en fugtighedscreme har samme egenskaber. Dette er dog langt fra tilfældet.
Et (sponseret link) serum bruges umiddelbart efter rensning af huden. Her er porerne renset og mere modtagelig over for vitaminer og fugt. Dette er netop formålet med brugen af et serum. Gennem serummet gives der et koncentreret tilskud af vitaminer og effektive ingredienser. Den effektive tilførsel er grundet den fedtopløselige base, som et serum er lavet af. Dette gør, at ingredienserne trækker ind i det yderste lag hud. På denne måde kan man arbejde med specifikke hudproblemer ved ikke blot at operere i overfladen.

Find dine nye serum
Alle har forskellige hudtyper, og derfor kan vi alle ikke bruge den samme serum. Det kan være, at ens hudtype er tør eller måske fedtet. Hvad end det måtte være, så er det vigtigt, at man finder nogle produkter, der er egnet til netop ens egen hudtype. Der er blandt andet udviklet meget effektive serummer til følgende hudtyper

- Fugtgivende serum til tør hud
- Forebyggende serum til uren hud
- Anti-age serum til moden hud

Det særlige, som man skal lede efter, når der er tale om tør hud, er hyaluronsyre. Dette er en naturlig del af kroppen, dog i større grad ved nogle. Derudover forsvinder mængden også med alderen. Denne serum er med til at gennemfugte huden helt igennem. Det efterlader imidlertid ikke huden fedtet, da huden optager serummet hurtigt og effektivt.
I forbindelse med uren hud skelnes der mellem fedtet og tør hud. Ved fedtet hud er en vigtig ingrediens salisylsyre. Dette er med til at forhindre bakterierne i at trives på hudens overflade. Tør acne hud kræver dog eksempelvis A-vitamin for samtidig at fugte huden, så man undgår udtørring.
Ved brug af anti-age serum, så er det vigtigt at tilføre huden en solid omgang fugt. Dette er med til at komme de fine linjer og dybe fuger i forkøbet. Virkestofferne skal kunne give en opstrammende effekt og ekstra glød til huden.

Vær god mod dig selv og naturen
Det er vigtigt, som forbruger at være opmærksom på hvilke produkter og ingredienser, man udsætter sin hud for. Man kan derfor med fordel vælge at investere i veganske produkter, som er udelukkende med brugen af helt naturlige ingredienser. Dertil er man også med til at gøre naturen en tjeneste.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ecooking-ann