Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skab det bedste hjemmekontor

Flere og flere af danskerne er begyndt at have flere hjemmearbejdsdage. Det kan dog være en smule svært at bevare koncentrationen derhjemme. Derfor er det vigtigt, at man gør sig nogle gode tanker om sit hjemmekontor. Det optimale er uden tvivl at have et helt rum til kontoret – men du kan med fordel også lave et kontorhjørne i stuen eller soveværelset med en rumdeler.

3 uundværlige ting til kontoret

1. Et godt (sponseret link)computer headset. Dette giver dig mulighed for at snakke med dine kollegaer over Skye eller Teams samt lytte til motiverende musik, hvis arbejdsprocessen skal gå lidt hurtigere. Desuden findes der også nogle computer headset, som er fremragende til at lukke udefrakommende støj ude. Med disse kan du i ro og fred sidde ved skrivebordet uden at blive forstyrret af opvaskemaskinen og larmende børn. Vælg mellem enten et on-ear eller over-ear computer headset. Køb også gerne en computer headset holder, som giver overblik og orden på skrivebordet.

2. En computermus samt musemåtte. Dette er to produkter, som kan gøre arbejdsprocessen væsentlig nemmere. Det kan betale sig at købe en ergonomisk mus, som ikke belaster hånd samt håndled alt for meget.

3. Notesbøger. Selvom at det hele i dag er digitalt, så kan det fortsat være nødvendigt at skrive nogle af de vigtigste ting ned i hånden. Dette skaber et godt overblik på kontoret.

Indret hjemmekontoret

Når du har de rigtige gadgets til skrivebordet, så er næste step at kaste sig over indretningen. Her er det især vigtigt at overveje belysningen på kontoret. Placer skrivebordet nær et vindue, så du får noget naturligt lys ind i rummet.

Få motivationen op at køre

Det kan ofte være en smule vanskeligt, at få motivationen op at køre på hjemmekontoret. Der er alverdens ting, som man kan blive forstyrret af – især hvis familien også er hjemme i boligen på samme tid. Derudover så kan vaskemaskinen pludselig bippe eller der ringes på døren af postbuddet.

Men der findes heldigvis nogle tips til hvorledes du kan øge motivationen. Dette kan du fx være at tjekke ind hos kollegaerne jævnligt. Derudover er det vigtigt at adskille arbejde og fritid – hav nogle faste rutiner og opstil en god struktur i hverdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon