cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Skab det bedste hjemmekontor

Flere og flere af danskerne er begyndt at have flere hjemmearbejdsdage. Det kan dog være en smule svært at bevare koncentrationen derhjemme. Derfor er det vigtigt, at man gør sig nogle gode tanker om sit hjemmekontor. Det optimale er uden tvivl at have et helt rum til kontoret – men du kan med fordel også lave et kontorhjørne i stuen eller soveværelset med en rumdeler.
28. september 2021 kl. 11:39 Af AV Cables

3 uundværlige ting til kontoret

1. Et godt (sponseret link)computer headset. Dette giver dig mulighed for at snakke med dine kollegaer over Skye eller Teams samt lytte til motiverende musik, hvis arbejdsprocessen skal gå lidt hurtigere. Desuden findes der også nogle computer headset, som er fremragende til at lukke udefrakommende støj ude. Med disse kan du i ro og fred sidde ved skrivebordet uden at blive forstyrret af opvaskemaskinen og larmende børn. Vælg mellem enten et on-ear eller over-ear computer headset. Køb også gerne en computer headset holder, som giver overblik og orden på skrivebordet.

2. En computermus samt musemåtte. Dette er to produkter, som kan gøre arbejdsprocessen væsentlig nemmere. Det kan betale sig at købe en ergonomisk mus, som ikke belaster hånd samt håndled alt for meget.

3. Notesbøger. Selvom at det hele i dag er digitalt, så kan det fortsat være nødvendigt at skrive nogle af de vigtigste ting ned i hånden. Dette skaber et godt overblik på kontoret.


Indret hjemmekontoret

Når du har de rigtige gadgets til skrivebordet, så er næste step at kaste sig over indretningen. Her er det især vigtigt at overveje belysningen på kontoret. Placer skrivebordet nær et vindue, så du får noget naturligt lys ind i rummet.


Få motivationen op at køre

Det kan ofte være en smule vanskeligt, at få motivationen op at køre på hjemmekontoret. Der er alverdens ting, som man kan blive forstyrret af – især hvis familien også er hjemme i boligen på samme tid. Derudover så kan vaskemaskinen pludselig bippe eller der ringes på døren af postbuddet.

Men der findes heldigvis nogle tips til hvorledes du kan øge motivationen. Dette kan du fx være at tjekke ind hos kollegaerne jævnligt. Derudover er det vigtigt at adskille arbejde og fritid – hav nogle faste rutiner og opstil en god struktur i hverdagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce