Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skab et sikkert miljø med et samtaleanlæg

Hvis du bor i en stor by med mange mennesker, og din lejlighed ligger midt eller omkring den travle gade, så kan det skabe en stor sikkerhed hvis du begynder at anvende adgangskontrol i din opgang.

Det kan du gøre med et (sponseret link) moderne samtaleanlæg. Denne kommunikationsløsning giver dig og dine naboer mulighed for, at kontrollere hvem der kommer ind i opgangen.

Der findes mange typer samtaleanlæg på markedet, og du er måske i tvivl om, hvilken løsning som passer bedst til dig og dine behov. Læs med videre her, for at høre mere om hvad du kan bruge en kommunikationsløsning til, hvilke typer du har mulighed for at købe, og hvad du skal være bekendt med inden du køber det.

Hvad skal du bruge det til?

Du bruger et samtaleanlæg i forbindelse med at skabe adgangskontrol i dit hjem, lejlighed, på dit kontor eller i en lagerhal. Oftest vil det være installeret ved din hoveddør eller andre indgangsområder. Med anlægget, har du mulighed for at kommunikere med de personer, som står uden foran døren. Her kan du bede personen om at fortælle sit navn og identificerer sig selv, og så kan du bestemme om de skal have adgang.

Nogle anlæg er kun udstyret med en mikrofon, og så er det kun muligt at snakke, mens med andre følger der et kamera med, så du dermed kan se personen på den anden side af døren. På din side af samtaleanlægget, er der en døråbner, som vil åbne døren for personen, når du trykker på en knap.

Hvilke typer samtaleanlæg findes der?

Hvis du er på udkig efter en løsning til et kommunikativt anlæg, kan du ikke komme udenom Kaj Larsen Communication A/S. De tilbyder samtaleanlæg til flere behov og formål, og du kan derfor finde den optimale løsning til dig, både hvis det er en større eller mindre opgave.

Om du skal bruge et samtaleanlæg til din lejlighed, skole, butik, hotel, fabrik, restaurant eller hvad du ellers går med i tankerne, så er det en meget fleksibel løsning, som kan bruges til lidt af hvert.

Du kan vælge at købe den helt avancerede løsning med flere funktioner samlet i et kommunikativt anlæg - du får både et kommunikationssystem hvor du kan tale og bruge det som et telefonsystem, der er kamera i for videoovervågning og adgangskontrol ved indgangspartier. Denne løsning er især relevant for fabrikker, skoler, kontorer og butikker.

Det kan også være du har brug for et mere simpelt samtaleanlæg, som udelukkende fungerer som et lytteanlæg, et kaldeanlæg som også kan tilsluttes højttaleranlæg hvis nødvendigt, et anlæg som kan bruges på farten - altså i busser og biler, eller et helt klassisk samtaleanlæg hvor man både kan lytte og snakke fra flere rum, bygninger eller lokationer.

Fire hurtige råd inden køb

Til sidst, kommer her nogle hurtige råd til hvad du skal være opmærksom på, inden du køber dit nye samtaleanlæg.

- Hvad er dine behov? Er talefunktionen nok, eller har du brug for at kunne identificere personen uden foran døren? Så skal du måske i stedet have et videosamtaleanlæg.

- Skal anlægget være trådløst eller forbindes via et kabel?

- Kvaliteten på anlægget: går talen tydligt igennem, er videokvaliteten god nok, er der forsinkelser i talen osv.

- Rækkevidden på anlægget skal være tilstrækkelig stor ift. Området den skal dække.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon