Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skal du åbne klinik?

Hvis du skal åbne en klinik, skal der også klinikstole til, men hvilke skal du vælge kommer meget an på hvilken type klinik du skal åbne, skal du åbne en lægeklinik skal du bruge stole til bl.a. at tage blodprøver. Vi giver dig her en guide over de forskellige stole og hvad de kan bruges til?

Typer af klinikstole
Der findes mange forskellige typer af stole til klinikken. Det kommer helt an på hvad det er du skal bruge stolen til. Skal du f.eks. arbejde i et laboratorie, hvor der ikke må komme støv ind, der kan ødelægge dit arbejde, kan du med fordel bruge en renrumsstol. Alfa Omega har et stort udvalg af klinik og laboratoriestole, så det er op til dig at beslutte hvilke du skal anvende i din klinik.

Renrumsstol
En renrumsstol, bruges til rum der skal holdes fri for partikler, som skal kunne holdes nemt rent og som ikke sender støv ud i rummet når du sætter dig på stolen. Dette er fordi at der er et HEPA filter på stolen som gør at der ikke bliver sendt støv ud i rummet når du skifter stilling.
Klinikstolen Der er også den almindelige klinikstol, som anvendes på mange klinikker og laboratorier. Den er god og praktisk, da den har et afvaskeligt betræk, som gør at den er nem at holde ren og fri fra bakterier.

Blodtagningsstolen
Blodtagningsstolen er beregnet til især blodbanker, eller hos lægen, generelt på klinikker, hvor der bliver lavet blodtagninger. Stolen har et armlæn der er tilpasset til at der kan blive taget blodprøver med en god støtte, samt at armlænet er udført i PU som gør at overfladen ikke er kold, så når du får en klient ind, vil de kunne få foretaget en blodprøve uden at de kommer til at fryse. Blodtagningsstolen har betræk der er resistent overfor blod, den er også vandfast og antibakterielt. Så den er nem at rengøre, hvis der skulle blive spildt.

Laboratorietaburetten
Laboratorietaburetten er uden ryglæn og kan bruges til når du har brug for en stol der ikke optager for meget plads, denne stol bruges til når du skal have fri bevægelighed, uden at der er et ryglæn eller armlæn i vejen for dit arbejde. Laboratorietaburetten er betrukket med et kunstlæder der kan vaskes af igen.

Sadelstolen
Sadelstolen fungerer på samme måde som med laboratorietaburetten, der er bare en forskel i at den er bygget som en sadel, så du ved at placere benene på hver side, kan få en bedre støtte, der gør at du bedre kan holde styr på stolen. Stolen fungerer rigtig godt til hvis du skal udføre arbejde, hvor at du skal bruge begge hænder, som skal holdes sterile, da du ikke skal rette på stillingen undervejs. Det er især tandlæger der bruger denne stol.

Fordele ved klinikstole
Fordele ved klinikstole fra Alfa Omega er at de er specielt bygget til arbejdet på klinikker og laboratorier. Ved at stolene er betrukket med kunstlæder der er afvaskelige og gerne resistente overfor blod og urin, så du kan med fordel, bruge dem i dit arbejde. Du kan også få stolene behandlet med HEPA filter, så du ikke spreder bakterier igennem støv fra din stol.

Har du brug for at vide mere om Alfa Omegas (sponseret link) klinikstole og om de kan lave den klinikstol, som du har brug for?

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon3