cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Skal du åbne klinik?

Hvis du skal åbne en klinik, skal der også klinikstole til, men hvilke skal du vælge kommer meget an på hvilken type klinik du skal åbne, skal du åbne en lægeklinik skal du bruge stole til bl.a. at tage blodprøver. Vi giver dig her en guide over de forskellige stole og hvad de kan bruges til?
01. maj 2019 kl. 11:46 Af Alfa omega

Annonce

Typer af klinikstole
Der findes mange forskellige typer af stole til klinikken. Det kommer helt an på hvad det er du skal bruge stolen til. Skal du f.eks. arbejde i et laboratorie, hvor der ikke må komme støv ind, der kan ødelægge dit arbejde, kan du med fordel bruge en renrumsstol. Alfa Omega har et stort udvalg af klinik og laboratoriestole, så det er op til dig at beslutte hvilke du skal anvende i din klinik.

Renrumsstol
En renrumsstol, bruges til rum der skal holdes fri for partikler, som skal kunne holdes nemt rent og som ikke sender støv ud i rummet når du sætter dig på stolen. Dette er fordi at der er et HEPA filter på stolen som gør at der ikke bliver sendt støv ud i rummet når du skifter stilling.
Klinikstolen Der er også den almindelige klinikstol, som anvendes på mange klinikker og laboratorier. Den er god og praktisk, da den har et afvaskeligt betræk, som gør at den er nem at holde ren og fri fra bakterier.

Blodtagningsstolen
Blodtagningsstolen er beregnet til især blodbanker, eller hos lægen, generelt på klinikker, hvor der bliver lavet blodtagninger. Stolen har et armlæn der er tilpasset til at der kan blive taget blodprøver med en god støtte, samt at armlænet er udført i PU som gør at overfladen ikke er kold, så når du får en klient ind, vil de kunne få foretaget en blodprøve uden at de kommer til at fryse. Blodtagningsstolen har betræk der er resistent overfor blod, den er også vandfast og antibakterielt. Så den er nem at rengøre, hvis der skulle blive spildt.

Laboratorietaburetten
Laboratorietaburetten er uden ryglæn og kan bruges til når du har brug for en stol der ikke optager for meget plads, denne stol bruges til når du skal have fri bevægelighed, uden at der er et ryglæn eller armlæn i vejen for dit arbejde. Laboratorietaburetten er betrukket med et kunstlæder der kan vaskes af igen.

Sadelstolen
Sadelstolen fungerer på samme måde som med laboratorietaburetten, der er bare en forskel i at den er bygget som en sadel, så du ved at placere benene på hver side, kan få en bedre støtte, der gør at du bedre kan holde styr på stolen. Stolen fungerer rigtig godt til hvis du skal udføre arbejde, hvor at du skal bruge begge hænder, som skal holdes sterile, da du ikke skal rette på stillingen undervejs. Det er især tandlæger der bruger denne stol.

Fordele ved klinikstole
Fordele ved klinikstole fra Alfa Omega er at de er specielt bygget til arbejdet på klinikker og laboratorier. Ved at stolene er betrukket med kunstlæder der er afvaskelige og gerne resistente overfor blod og urin, så du kan med fordel, bruge dem i dit arbejde. Du kan også få stolene behandlet med HEPA filter, så du ikke spreder bakterier igennem støv fra din stol.

Har du brug for at vide mere om Alfa Omegas (sponseret link) klinikstole og om de kan lave den klinikstol, som du har brug for?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce