Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skal du og familien flytte denne sommer?

I sommerferien kan vi koble hovedet fra, men vi har også muligheden for at nå en masse praktiske ting.

Sommeren giver eksempelvis tid til flytning. Der findes mange gode grunde til, at du måske ønsker at flytte. Du trænger måske til at prøve noget nyt? Det kan også være, at du ønsker at komme tættere på din familie, som bor et andet sted i Danmark. Føler du dig parat til at flytte?

Lej en flyttecontainer
Når du flytter, skal du have tømt dit gamle hjem, hvilket kan være en tidskrævende og hård proces. I den forbindelse vælger mange at hyre et flyttefirma, når de skal flytte. Hvis I er en stor familie, som skal flytte, kan I dog overveje, hvorvidt I bør leje en container til flytningen – eksempelvis en flyttecontainer. Containerleje er et glimrende alternativ til de klassiske flyttemænd. Det kan sagtens svare sig at leje en (sponseret link) container, da I får mere plads til rådighed, hvortil det ofte er billigere at leje en flyttecontainer frem for at hyre et traditionelt flyttefirma. De fleste containerfirmaer vil både levere, flytte og afhente din flyttecontainer, når du flytter. Derudover vil du ofte have containeren så længe, du ønsker, hvorfor du ikke har nogen grund til at stresse.

Hvad skal du huske, når du flytter?
Der er mange praktiske ting, du skal huske, når du flytter. Du har eksempelvis pligt til at meddele det offentlige, at du har planer om at flytte. Her skal du anmelde din flytning til din kommunes folkeregister, hvilket skal ske senest fem dage efter, at du er flyttet. Du kan tidligst anmelde din flytning fire uger inden, at du skifter adresse.
Hvis du flytter mere end 15 kilometer væk fra din gamle bopæl, er det tid til at skifte læge. Det er ganske gratis at skifte læge, når det sker samtidigt med, at du anmelder din flytning til folkeregistret. Du skal ligeledes huske at melde din flytning til dit elselskab. Det er nødvendigt, da det er dig, som hæfter for elforbruget på din gamle adresse, hvilket du faktisk gør, indtil dit elselskab har registreret din flytning. Du skal derfor melde flytningen til dit elselskab senest 10 hverdage før, at du skifter adresse.

Undgå stress når du skal flytte
Det er ekstremt nemt at blive stresset, når du skal flytte. Det gælder uanset, om du er ung og skal flytte hjemmefra, eller om I er en hel familie, som skal skifte bopæl. En måde, hvorpå du og familien kan undgå stress, er ved at bede om hjælp fra venner og familie. Alle kan få brug for en hjælpende hånd i forbindelse med flytning, hvorfor de fleste er tilbøjelige til at give en hånd med, når der skal sorteres, pakkes og flyttes.
Derudover bør du være så organiseret som muligt, således at du pakker et værelse ned ad gangen. På den måde glemmer I ikke nogle af jeres ting. Du bør yderligere få sagt ordentligt farvel til din gamle bopæl. Genoplev minderne i dit hjem og nabolag en sidste gang, således at du føler dig klar til den nye hverdag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 4-ann