Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skift dit iPhone batteri og forlæng levetiden

De fleste mennesker har efterhånden en smartphone.

Mange vælger at investere i Apples iPhones, der excellerer både på brugervenlighed og i stilrent design. Smartphones kan i modsætning til de gamle telefoner mange flere ting og har på mange måder den samme funktion som en computer. Dette er et stort fremskridt for teknologien, men der er også en række ulemper ved de nye telefoner. En af de ulemper er, at iPhones generelt er mere følsomme og kan gå fuldstændig i stykker, hvis man bare taber den en gang. En anden ulempe ved iPhones er, at batteriet dør utroligt hurtigt, og at man skal oplade telefonen mange gange i løbet af en dag. Hvis iPhonen så til gengæld ikke er spritny dør batteriet hurtigere, og den kan til sidst ende med at gå helt i stykker, så man skal ud at investere i en ny telefon.

Senest er det opdaget, at Apple bevidst gør ældre iPhones langsommere jo længere tid der går. Det gør de for at undgå uregelmæssige nedlukninger af telefonen, i takt med batteriet og kapaciteten bliver dårligere over tid. Apple har desværre ikke været gode til at kommunikere dette ud til forbrugerne. Mange af de vrede iPhone-ejere har derfor valgt at sagsøge Apple på stribe (kilde: Fyens).

Et nyt iPhone batteri gør din telefon hurtig igen
Det belaster miljøet, når vi som forbrugere skifter vores elektronik ud hele tiden. Det er dog muligt at gøre nogle ting, hvis man ikke ønsker at investere i en helt ny iPhone, men bare gerne vil have opgraderet sin gamle. Når det kommer til batteriet findes der både Powerbanks og muligheden for, at få et nyt batteri til sin iPhone, som er noget billigere end at skulle ud at investere i en ny telefon. På den måde kan du forlænge din telefons levetid ved kun at udskifte batteriet eller ved hjælp af Powerbanks. Hvis du ikke selv vil stå for at skifte batteriet, så vil Apple gøre det for kun 229 kroner resten af 2018. Det er en prisreduktion fra 629 kroner, som kommer i kølvandet på al den kritik som Apple har modtaget, hvor de bevidst gør ældre modeller af iPhones langsommere.

Apple giver mere kontrol over ydeevnen – og dit batteri
Efter de mange søgsmål mod Apple, har virksomheden selv valgt at reagere ved at udvikle en funktion i iOS, hvor brugerne kan tjekke helbredet på deres batteri. Funktionen giver også iPhone-ejere mulighed for, selv at deaktivere styring af ydeevnen, så batteriet ikke hensigtsmæssigt gør telefonen langsommere (kilde: Magasinet Odense). Derudover kan man selvfølgelig også selv gøre noget for, at forlænge levetiden på ens batteri. F.eks. undgå at have sin oplader sat til telefonen efter den er blevet ladet fuldt op, da dette også tærer på batteriet og på lang sigt kan ødelægge det.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 01-pr-230318-annonce