cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Skift dit iPhone batteri og forlæng levetiden

De fleste mennesker har efterhånden en smartphone.
22. marts 2018 kl. 13:26 Af Annonce

Annonce

Mange vælger at investere i Apples iPhones, der excellerer både på brugervenlighed og i stilrent design. Smartphones kan i modsætning til de gamle telefoner mange flere ting og har på mange måder den samme funktion som en computer. Dette er et stort fremskridt for teknologien, men der er også en række ulemper ved de nye telefoner. En af de ulemper er, at iPhones generelt er mere følsomme og kan gå fuldstændig i stykker, hvis man bare taber den en gang. En anden ulempe ved iPhones er, at batteriet dør utroligt hurtigt, og at man skal oplade telefonen mange gange i løbet af en dag. Hvis iPhonen så til gengæld ikke er spritny dør batteriet hurtigere, og den kan til sidst ende med at gå helt i stykker, så man skal ud at investere i en ny telefon.

Senest er det opdaget, at Apple bevidst gør ældre iPhones langsommere jo længere tid der går. Det gør de for at undgå uregelmæssige nedlukninger af telefonen, i takt med batteriet og kapaciteten bliver dårligere over tid. Apple har desværre ikke været gode til at kommunikere dette ud til forbrugerne. Mange af de vrede iPhone-ejere har derfor valgt at sagsøge Apple på stribe (kilde: Fyens).

Et nyt iPhone batteri gør din telefon hurtig igen
Det belaster miljøet, når vi som forbrugere skifter vores elektronik ud hele tiden. Det er dog muligt at gøre nogle ting, hvis man ikke ønsker at investere i en helt ny iPhone, men bare gerne vil have opgraderet sin gamle. Når det kommer til batteriet findes der både Powerbanks og muligheden for, at få et nyt batteri til sin iPhone, som er noget billigere end at skulle ud at investere i en ny telefon. På den måde kan du forlænge din telefons levetid ved kun at udskifte batteriet eller ved hjælp af Powerbanks. Hvis du ikke selv vil stå for at skifte batteriet, så vil Apple gøre det for kun 229 kroner resten af 2018. Det er en prisreduktion fra 629 kroner, som kommer i kølvandet på al den kritik som Apple har modtaget, hvor de bevidst gør ældre modeller af iPhones langsommere.

Apple giver mere kontrol over ydeevnen – og dit batteri
Efter de mange søgsmål mod Apple, har virksomheden selv valgt at reagere ved at udvikle en funktion i iOS, hvor brugerne kan tjekke helbredet på deres batteri. Funktionen giver også iPhone-ejere mulighed for, selv at deaktivere styring af ydeevnen, så batteriet ikke hensigtsmæssigt gør telefonen langsommere (kilde: Magasinet Odense). Derudover kan man selvfølgelig også selv gøre noget for, at forlænge levetiden på ens batteri. F.eks. undgå at have sin oplader sat til telefonen efter den er blevet ladet fuldt op, da dette også tærer på batteriet og på lang sigt kan ødelægge det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce