cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Slut med at zappe rundt

Hvad skal du dog se i fjernsynet?




27. august 2020 kl. 15:34 Af Techglad.dk

Annonce

Ofte føles det, som om der er så meget at vælge imellem, at det er umuligt at træffe et ordentligt valg. Du er ikke den eneste. Der findes i dag så mange streamingtjenester, at det altid virker, som om der er noget bedre ovre på de andre tjenester. Her kan du finde nogle gode råd til, hvilke tjenester der passer bedst til dig.
Fjernsynskiggeri har været under udvikling de sidste mange år. Siden Netflix kom til Danmark, er der bare kommet flere tjenester til. Nu er der så mange at vælge imellem, at ikke nok med at det er svært at vælge en film fredag aften, det er ligefrem en udfordring at vælge, hvilken streamingtjeneste, du skal se den på.

Streaming for enhver smag
De forskellige streamingtjenester kan alle noget forskelligt. Hvor Netflix har specialiseret sig i lidt af det hele samt originale produktioner, så er HBO en af de førende på seriemarkedet. Der er jo intet som en god omgang Game of Thrones eller Sopranos.
Cmore holder sig næsten udelukkende til film, også de skandinaviske af slagsen og så er der Viaplay (sponseret link). Ligesom Netflix tilbyder lidt af det hele, men de har sportspakken oveni. Det betyder, at hvis du gerne vil se Superliga, Premier League og Champions League, så er Viaplay dem, du skal vælge.
Det er ikke bare fodbold de viser. Det gælder også for Formel 1. Så hvis du vil se Kevin Magnussen kæmpe sig op igennem formel 1-feltet, så er det her, du skal gøre det. Eller hvad med noget UFC? Ultimate Fighting Championship har hurtigt erstattet boksning, som det førende inden for kampsport, så hvis du vil se voksne mænd og kvinder få tæsk, så er det her frem for ude i byen, hvor det er knap så sjovt.

Græsset er altid grønnere
Måske har du undret dig over, hvor alle de gode serier og film ikke er på den streamingtjeneste, du har. Det er ganske normalt. Hvis man er interesseret i lidt af det hele, så kan der være gode fordele i at have flere streamingtjenester, men vælg dem med omhu. Der er ingen grund til at kaste penge ud ad vinduet hver måned, fordi de lige havde lyst til at se et afsnit af Greys Anatomi på en anden tjeneste, end den du havde.
Ofte kører serier og film i ring mellem tjenesterne, så derfor skal du være varsom med at abonnerer på alle tjenesterne på en gang. Medmindre du er interesseret i fodbold og Formel 1, så er der ingen grund til at skifte væk fra den streamingtjeneste, du allerede har. Og Viaplay tilbyder i forvejen masser af film og serier, både nordisk og internationalt, så det kan også være, du skal blot skulle holde dig til den for en periode.
Uanset hvad du vælger, så hold dig til valget i første omgang. Hav tålmodighed og dyk ned i din streamingtjeneste for at se, hvad de rent faktisk har at byde på. Så finder du måske din nye yndlingsfilm eller serier i gemmerne.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce