Annoncørbetalt indhold

Annonce: Slut med at zappe rundt

Hvad skal du dog se i fjernsynet?

Ofte føles det, som om der er så meget at vælge imellem, at det er umuligt at træffe et ordentligt valg. Du er ikke den eneste. Der findes i dag så mange streamingtjenester, at det altid virker, som om der er noget bedre ovre på de andre tjenester. Her kan du finde nogle gode råd til, hvilke tjenester der passer bedst til dig.
Fjernsynskiggeri har været under udvikling de sidste mange år. Siden Netflix kom til Danmark, er der bare kommet flere tjenester til. Nu er der så mange at vælge imellem, at ikke nok med at det er svært at vælge en film fredag aften, det er ligefrem en udfordring at vælge, hvilken streamingtjeneste, du skal se den på.

Streaming for enhver smag
De forskellige streamingtjenester kan alle noget forskelligt. Hvor Netflix har specialiseret sig i lidt af det hele samt originale produktioner, så er HBO en af de førende på seriemarkedet. Der er jo intet som en god omgang Game of Thrones eller Sopranos.
Cmore holder sig næsten udelukkende til film, også de skandinaviske af slagsen og så er der Viaplay (sponseret link). Ligesom Netflix tilbyder lidt af det hele, men de har sportspakken oveni. Det betyder, at hvis du gerne vil se Superliga, Premier League og Champions League, så er Viaplay dem, du skal vælge.
Det er ikke bare fodbold de viser. Det gælder også for Formel 1. Så hvis du vil se Kevin Magnussen kæmpe sig op igennem formel 1-feltet, så er det her, du skal gøre det. Eller hvad med noget UFC? Ultimate Fighting Championship har hurtigt erstattet boksning, som det førende inden for kampsport, så hvis du vil se voksne mænd og kvinder få tæsk, så er det her frem for ude i byen, hvor det er knap så sjovt.

Græsset er altid grønnere
Måske har du undret dig over, hvor alle de gode serier og film ikke er på den streamingtjeneste, du har. Det er ganske normalt. Hvis man er interesseret i lidt af det hele, så kan der være gode fordele i at have flere streamingtjenester, men vælg dem med omhu. Der er ingen grund til at kaste penge ud ad vinduet hver måned, fordi de lige havde lyst til at se et afsnit af Greys Anatomi på en anden tjeneste, end den du havde.
Ofte kører serier og film i ring mellem tjenesterne, så derfor skal du være varsom med at abonnerer på alle tjenesterne på en gang. Medmindre du er interesseret i fodbold og Formel 1, så er der ingen grund til at skifte væk fra den streamingtjeneste, du allerede har. Og Viaplay tilbyder i forvejen masser af film og serier, både nordisk og internationalt, så det kan også være, du skal blot skulle holde dig til den for en periode.
Uanset hvad du vælger, så hold dig til valget i første omgang. Hav tålmodighed og dyk ned i din streamingtjeneste for at se, hvad de rent faktisk har at byde på. Så finder du måske din nye yndlingsfilm eller serier i gemmerne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 1122-L1012---folketidende-Annonce