Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sommer i Europa? Sådan kommer du bedst rundt

Sommeren 2020 bliver for mange en hel del anderledes, end hvad der er normalt. I takt med den globale pandemi er mulighederne for at rejse langt væk blevet udskiftet med kreative løsninger til de destinationer, som bliver mulige at rejse til. Det betyder dog ikke, at du helt skal aflyse sommerens rejser. I stedet gælder det om at finde det bedste alternativ, og vi garanterer dig for, at du stadigvæk kan få en masse oplevelser med hjem.

I denne artikel giver vi dig tre bud på forskellige måder at rejse rundt på i sommeren 2020. Hvad enten I er mange, der skal afsted sammen, eller blot få, vil der være en god løsning for jer alle. Læs med, og lad dig inspirere af sommerferiens rejseform.

Fyld minibussen, og kør afsted

Selvom det er begrænset, hvor i Europa det er muligt at rejse hen, kan du alligevel godt samle det årlige feriehold og tage på farten. Plejer I at flyve rundt, behøver du ikke bekymre dig om at skulle starte bilen i stedet for. For ved at leje en (sponseret link) minibus kan I alle sammen være samlet i samme køretøj og komme fra A til B på samme tid.

En minibus vil typisk kunne rumme mellem 8-12 personer, og her er der også rigeligt med plads til bagage. Den store fordel er, at I har mulighed for at flytte jer undervejs og på den måde ramme to eller flere destinationer. Det giver for alvor mulighed for gode oplevelser forskellige steder.

Tag fly med forbehold

Selvom store dele af al flytrafik har været lukket ned, er det igen blevet muligt at lette fra den danske jord og rejse mod andre lande. Er du glad for den korte rejsetid, kan en flyrejse være et godt valg for dig, men det er dog ikke helt uden forbehold.

Inden du rejser afsted, skal du sørge for at undersøge det respektive lands rejseanbefalinger. Det samme gør sig gældende for de danske, så du er sikker på, at du ikke skal i karantæne, når du vender hjem igen. Ligeledes vil der være nogle sikkerhedsforanstaltninger på selve flyveturen, hvor du blandt andet kan risikere, at du skal rejse med ansigtsmaske. Derfor skal du sørge for at orientere dig grundigt, inden du booker flybilletterne. Desuden bør du undersøge, om du har mulighed for at booke et hotel på destinationen, inden du bestiller fly.

Togrejser hitter

Interrail er igen blevet en succes, og selvom det ikke er muligt at springe på det klassiske tog, kan du vælge selv at arrangere din helt egen interrail. Toget er én af de nemmeste måder at rejse gennem Europa på, og her vil du typisk kunne komme langt ved at have nogle stop undervejs. Det giver dig nogle unikke muligheder for eksempelvis at udforske andre dele af Tyskland, end hvad du hidtil har gjort, og du kan skifte tog, lige som det passer dig. Her bør du dog altid lave en plan hjemmefra, hvis du gerne vil have det fulde overblik over ruter og strækninger.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon