cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce - Sommerferie i Danmark: Spar penge og pas på miljøet

Mange tager til udlandet i sommerferien og bruger hele deres opsparing på fly og dyre hoteller.
25. februar 2020 kl. 13:06 Af Esmark.dk

Annonce

Fly og lange rejser er samtidig med til at forværre miljøet. Så hvorfor ikke holde sommerferie i Danmark, hvor du både kan passe bedre på miljøet og passe på pengene i din pung? Danmark har meget mere at byde på, end man lige går og tror. Der kan derfor være mange fordele ved at vælge at holde sommerferie i Danmark frem for udlandet.

Hvor i Danmark skal man tage hen?
Bus, bil og tog er mere miljøvenligt end at tage et fly. Derfor er det helt ideelt at tage et sted hen, hvor du kan komme i bil. Det er heldigvis muligt alle steder i Danmark, så du kan sagtens tage af sted til en af Danmarks flotte strande i bil.

Selvom vi hurtigt kan synes, at alle andre lande har de flotteste turkisfarvede have, skal man ikke udelukke de danske strande med det samme. De har nemlig noget helt unikt over sig. Tag for eksempel Vesterhavet. Når man tænker over det, er det vildt, at Vesterhavet strækker sig så langt – hele vejen op ad vestkysten uden stop. Det unikke er de sandede klitter og de store bølger, som ikke findes ligedan andre steder i verden.

Langs den danske vestkyst er der også flere små, hyggelige byer, der er helt unikke, og som har den helt rigtige feriestemning. Det er små rolige byer, som emmer af sommer og sol. Tag for eksempel Søndervig, som er omgivet af fjord og hav. Det er en hyggelig ferieby med shoppingmuligheder og spændende aktiviteter. Tre minutters gang fra centrum af Søndervig ligger de sidste klitrækker, hvorfra du kan se ud over Vesterhavet.

Der er rigtig mange muligheder for oplevelser i Danmark, og de fleste af dem er ovenikøbet gratis. I kan blandt andet tage til Lyngvig Fyr, hvor børn helt op til 18 år har gratis adgang. Lyngvig Fyr har med sine 53 meter over havet en fremragende udsigt over Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og i det fjerne Ringkøbing, Søndervig og Hvide Sande.

Hvordan skal I bo?
I stedet for at bruge mange penge på dyre hoteller, kan det være billigere og mindst lige så godt at leje et sommerhus langs vandet. Der er også flere muligheder for at leje et (sponseret link)sommerhus med pool, så I får den helt rette feriestemning, hvor der ikke mangler noget. Ved at gå flere sammen – for eksempel som en familie eller vennegruppe, kan I sagtens finde et sommerhus, der lever op til alle jeres forventninger, uden at I skal ud at bruge en masse penge. Esmark har blandt andet mange sommerhuse, der ligger helt ud til Vesterhavet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce