Annoncørbetalt indhold

Annonce - Sommerferie i Danmark: Spar penge og pas på miljøet

Mange tager til udlandet i sommerferien og bruger hele deres opsparing på fly og dyre hoteller.

Fly og lange rejser er samtidig med til at forværre miljøet. Så hvorfor ikke holde sommerferie i Danmark, hvor du både kan passe bedre på miljøet og passe på pengene i din pung? Danmark har meget mere at byde på, end man lige går og tror. Der kan derfor være mange fordele ved at vælge at holde sommerferie i Danmark frem for udlandet.

Hvor i Danmark skal man tage hen?
Bus, bil og tog er mere miljøvenligt end at tage et fly. Derfor er det helt ideelt at tage et sted hen, hvor du kan komme i bil. Det er heldigvis muligt alle steder i Danmark, så du kan sagtens tage af sted til en af Danmarks flotte strande i bil.

Selvom vi hurtigt kan synes, at alle andre lande har de flotteste turkisfarvede have, skal man ikke udelukke de danske strande med det samme. De har nemlig noget helt unikt over sig. Tag for eksempel Vesterhavet. Når man tænker over det, er det vildt, at Vesterhavet strækker sig så langt – hele vejen op ad vestkysten uden stop. Det unikke er de sandede klitter og de store bølger, som ikke findes ligedan andre steder i verden.

Langs den danske vestkyst er der også flere små, hyggelige byer, der er helt unikke, og som har den helt rigtige feriestemning. Det er små rolige byer, som emmer af sommer og sol. Tag for eksempel Søndervig, som er omgivet af fjord og hav. Det er en hyggelig ferieby med shoppingmuligheder og spændende aktiviteter. Tre minutters gang fra centrum af Søndervig ligger de sidste klitrækker, hvorfra du kan se ud over Vesterhavet.

Der er rigtig mange muligheder for oplevelser i Danmark, og de fleste af dem er ovenikøbet gratis. I kan blandt andet tage til Lyngvig Fyr, hvor børn helt op til 18 år har gratis adgang. Lyngvig Fyr har med sine 53 meter over havet en fremragende udsigt over Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og i det fjerne Ringkøbing, Søndervig og Hvide Sande.

Hvordan skal I bo?
I stedet for at bruge mange penge på dyre hoteller, kan det være billigere og mindst lige så godt at leje et sommerhus langs vandet. Der er også flere muligheder for at leje et (sponseret link)sommerhus med pool, så I får den helt rette feriestemning, hvor der ikke mangler noget. Ved at gå flere sammen – for eksempel som en familie eller vennegruppe, kan I sagtens finde et sommerhus, der lever op til alle jeres forventninger, uden at I skal ud at bruge en masse penge. Esmark har blandt andet mange sommerhuse, der ligger helt ud til Vesterhavet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • father-annonce