cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sommerlook: Forkæl dig selv lidt ekstra i disse tider

Med det seneste år der har været utroligt turbulent, og uvisheden omkring hele corona situationen, kan man bringe lidt lys i hverdagen ved at forkæle sig selv med lidt lækkert sommertøj. Sommeren bliver alligevel ikke som vi havde håbet på, og der lurer stadigvæk en uvished omkring, hvornår hele det her corona-halløj er overstået.
25. juni 2021 kl. 08:40 Af Rue Birch

Men det skal ikke hindre dig i at se smart ud, og give hverdagen lidt mere farve med f.eks. en lækker sommerkjole fra (sponseret link) Rue de tokyo.
I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvordan og hvorfor du skal forkæle dig selv med lidt ekstra forbrug her til sommer.


Det er vigtigt at fokusere på ting der gør dig glad

Hvad end det er at købe noget friskt nyt tøj, eller noget helt andet, så er det specielt i denne tid vigtigt, at man forsøger at gøre lidt for sig selv, som gør en glad. Det har været en svær tid, og derfor er det på tide at fokuserer på noget positivt fremfor al den negativitet som corona-virussen har bragt. Og er der noget der kan gøre de fleste glade, er det at få nyt sommertøj. Generelt bare at få nyt tøj er lækkert, men specielt når det er sommertøj, fordi sommeren er forbundet med glade stunder med venner og familie – lad det være syd på eller nede i parken.


Det er godt for samfundsøkonomien

En god grund til at shoppe lidt til sig selv i denne tid er, at det er hvad samfundet har brug for. Så ikke nok med at du selv bliver glad over at have købt nyt tøj, så hjælper du også med at sætte gang i samfundsøkonomien, når du bruger dine penge. Så det er egentligt lidt lige meget om du køber tøj eller andet for dine penge, men det er da rart at kunne forkæle sig selv lidt, og så samtidig at kunne begrave den økonomiske skyld fordi det er godt for samfundet!


Undgå online shopping så vidt muligt

Hvis det er muligt for dig at handle i dine lokale butikker, bør du også gøre dette. Online butikker har haft det rigtigt sundt under hele lock-down perioden, men de fysiske butikker har haft det rigtig svært. Derfor bør du altså støtte de lokale butikker, såfremt det selvfølgelig giver mening for dig. Kan du finde nogle lækre outfits nede i byen, eller i dit lokale storcenter, så gør det i stedet for at gå på Zalando eller andre hjemmesider på computeren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

Madfællesskab 28. september 2021 kl. 16.21

AF: JOHNNY BØGVAD

Kommentar til jeres indlæg… 28. september 2021 kl. 16.19

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce