Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sommerunderholdning for fodboldnørder

Sommeren kan føles uendelig lang for fodboldfans, når fodboldligaerne over hele Europa ligger stille i nogle måneder.

Hvis du er en af de rastløse fodboldnørder, giver vi dig her nogle tips til, hvad du kan foretage dig indtil næste kampfløjt.
Hvis man er en af dem, som sidder klistret til skærmen eller altid befinder sig på et fodboldstadion for at se kampene live, kan sommer- og vinterpauserne føles meget lange. Det er der som regel heldigvis en løsning på, for som verden ser ud i dag, er der altid noget at tage sig til, som enten smager lidt af fodbold eller overhovedet ikke har noget med sport at gøre.
Måske er du en af dem, som elsker selv at spille fodbold? Så kender du sikkert allerede (sponseret link) https://www.unibet.dk/livecasino og kan gøre brug af deres mange underholdende spil som for eksempel Live Football Studio, der er en blanding af fodbold og kortspil. I bedste fodboldstil handler det om, at dealeren lægger to åbne kort på bordet, og inden da skal spilleren sats på, om hjemme- eller udeholdet vinder eller det bliver uafgjort. Højeste kort tager de tre point og dermed sejren. Undervejs kan man snakke med live dealeren om fodbold, eller hvad der lige rører sig på transfermarkedet.

2019 Copa América
Selvom de europæiske ligaer holder pause, kan du heldigvis stadig følge med i fodbold i andre dele af verden. I Sydamerika afholdes kontinent-turneringen Copa América fra midten af juni til midten af juli. Det er Chile, som er forsvarende mestre, men turneringen afholdes i Brasilien. Udover de 10 sydamerikanske hold, deltager to inviterede gæstehold, som i år er Japan og debutanten Qatar.

U19 EM i Armenien
Det er måske ikke cremen af cremen inden for fodbold, men hvis abstinenserne bliver store nok, kan man sagtens få mange underholdende timer til at gå med at se næste generation af talenter i Europa, når U19 EM bliver afholdt i Armenien. Danmark har desværre ikke kvalificeret sig i år, men til gengæld kan vi heppe på vores norske naboer, der er i pulje med Tjekkiet, Frankrig og Irland. Det kan blive sjovt at se fodbold på et andet niveau, men også at se om man kan spotte nogle af fremtidens helt store stjerner.

Følg andre sportsgrene
I løbet af sommeren afvikles nogle af de største sportsbegivenheder i verden, så hvis du er en vaskeægte sportsnørd, kommer du bestemt ikke til at kede dig. Juli måned står i både tennis og cyklingens tegn, når henholdsvis Wimbledon i England og Tour de France i Frankrig løber af stablen. Herudover kan man også se golf, når 2019 Open Championship afholdes i mellem den 18. og 21. juli i Royal Portrush Golf Club i Antrim, Nordirland. I slutningen af juli, helt præcist den 28., afholdes det tyske grand prix i Formel 1. Grand prixet er en del af verdensmesterskaberne, som afvikles over en hel sæson af i alt 21 løb. Britiske Lewis Hamilton, som kører for Mercedes-AMG Petronas Motorsport er nuværende forsvarende mester, da han i 2018 vandt sit femte mesterskab. Følg med og se hvordan det går hele Danmarks F1-håb Kevin Magnussen!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • fodbold-ann