cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sommerunderholdning for fodboldnørder

Sommeren kan føles uendelig lang for fodboldfans, når fodboldligaerne over hele Europa ligger stille i nogle måneder.
07. juli 2019 kl. 10:45 Af Unibet.dk

Annonce

Hvis du er en af de rastløse fodboldnørder, giver vi dig her nogle tips til, hvad du kan foretage dig indtil næste kampfløjt.
Hvis man er en af dem, som sidder klistret til skærmen eller altid befinder sig på et fodboldstadion for at se kampene live, kan sommer- og vinterpauserne føles meget lange. Det er der som regel heldigvis en løsning på, for som verden ser ud i dag, er der altid noget at tage sig til, som enten smager lidt af fodbold eller overhovedet ikke har noget med sport at gøre.
Måske er du en af dem, som elsker selv at spille fodbold? Så kender du sikkert allerede (sponseret link) https://www.unibet.dk/livecasino og kan gøre brug af deres mange underholdende spil som for eksempel Live Football Studio, der er en blanding af fodbold og kortspil. I bedste fodboldstil handler det om, at dealeren lægger to åbne kort på bordet, og inden da skal spilleren sats på, om hjemme- eller udeholdet vinder eller det bliver uafgjort. Højeste kort tager de tre point og dermed sejren. Undervejs kan man snakke med live dealeren om fodbold, eller hvad der lige rører sig på transfermarkedet.

2019 Copa América
Selvom de europæiske ligaer holder pause, kan du heldigvis stadig følge med i fodbold i andre dele af verden. I Sydamerika afholdes kontinent-turneringen Copa América fra midten af juni til midten af juli. Det er Chile, som er forsvarende mestre, men turneringen afholdes i Brasilien. Udover de 10 sydamerikanske hold, deltager to inviterede gæstehold, som i år er Japan og debutanten Qatar.

U19 EM i Armenien
Det er måske ikke cremen af cremen inden for fodbold, men hvis abstinenserne bliver store nok, kan man sagtens få mange underholdende timer til at gå med at se næste generation af talenter i Europa, når U19 EM bliver afholdt i Armenien. Danmark har desværre ikke kvalificeret sig i år, men til gengæld kan vi heppe på vores norske naboer, der er i pulje med Tjekkiet, Frankrig og Irland. Det kan blive sjovt at se fodbold på et andet niveau, men også at se om man kan spotte nogle af fremtidens helt store stjerner.

Følg andre sportsgrene
I løbet af sommeren afvikles nogle af de største sportsbegivenheder i verden, så hvis du er en vaskeægte sportsnørd, kommer du bestemt ikke til at kede dig. Juli måned står i både tennis og cyklingens tegn, når henholdsvis Wimbledon i England og Tour de France i Frankrig løber af stablen. Herudover kan man også se golf, når 2019 Open Championship afholdes i mellem den 18. og 21. juli i Royal Portrush Golf Club i Antrim, Nordirland. I slutningen af juli, helt præcist den 28., afholdes det tyske grand prix i Formel 1. Grand prixet er en del af verdensmesterskaberne, som afvikles over en hel sæson af i alt 21 løb. Britiske Lewis Hamilton, som kører for Mercedes-AMG Petronas Motorsport er nuværende forsvarende mester, da han i 2018 vandt sit femte mesterskab. Følg med og se hvordan det går hele Danmarks F1-håb Kevin Magnussen!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce