Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sov godt – læs her hvordan

God søvn er et nøgleelement for dit helbred.

Desværre har rigtig mange danskere søvnbesvær i en eller anden grad. Om du har svært ved at falde i søvn, eller din søvnkvalitet er dårlig, så er der hjælp at hente, prøv disse tips inden du søger læge.

Døgnrytme
Mennesker reagerer med velvillighed overfor vaner og ritualer. Derfor er det bl.a. vigtigt at have en fast døgnrytme. Stå op og gå i seng på samme tidspunkt hver dag, også i weekenden eller når du har ferie. Den vane vil få din krop ind i en rytme, som vil gøre det nemmere at falde i søvn og nemmere at stå op, og dermed øge dit energiniveau.

Livsstil
Din livsstil i løbet af dagen har også stor betydning for din søvn.
Undgå koffein efter kl. 17.
Gå en aftentur hvis muligt, eller dyrk noget motion i løbet af dagen.
Sluk for TV, mobil og tablet et par timer før sengetid.
Lav en liste over ting du skal i morgen, så de ikke fylder i hovedet på dig.
Lav de samme ting hver aften inden sengetid, gerne i samme rækkefølge. Det fortæller din krop at nu skal den snart sove.
Kom helt ned i gear. Lad alt foregå i stille og roligt tempo. Ingen stress og jag.

Soveværelse
Dit soveværelse skal indrettes til søvn og søvnritualer. Sørg for at have en ordentlig seng. Det er afgørende for kvaliteten af din søvn, at din madras passer til netop dig. Det kan godt betale sig, at betale ekstra for en god madras. Kniber det finansieringen så tjek (sponseret link) Superkredit.net.
Brug kun din seng til søvn og sex. Vil du læse inden sengetid, så lav et læsehjørne i soveværelset, så du kan smutte direkte fra lænestolen til din seng, når søvnen kalder.
Sørg for at dit soveværelse er køligt og så vidt muligt kan mørklægges. Og sov så. Godnat.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • superkredit-ann