cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Spar penge med LED belysning

Hvis du også godt kan lide at spare penge, så skal du læse med her.
14. september 2020 kl. 08:50 Af Plusled.dk

Annonce

Artiklen her handler nemlig om, hvordan man kan spare penge på LED belysning.
Mange har i dag fået øjnene op for LED belysning og de mange fordele, der er ved det. LED belysning har haft stor fremgang de sidste 5-10 år, og i dag er det den foretrukne belysningsform, når danskerne bygger eller skifter den gamle belysning ud. Og måske du bør følge med strømmen.

Hvorfor LED belysning
LED belysning er blevet så populært af flere grunde. Lige da de første produkter kom på markedet, var kvaliteten svingende og lyset ikke noget at skrive hjem om. Men med tiden har LED teknologien gennemgået en rivende udvikling, og i dag kan man få fremragende produkter i sublim kvalitet, med høj farvegengivelse, til konkurrencedygtige priser.

Spar på elregningen og tjen dine penge hjem
I forhold til gammeldags glødepærer kan man med LED belysning spare helt op mod 90% af elforbruget. Helt så god er besparelsen ikke på fx lysstofrør, men du kan stadig ofte opnå en besparelse på ca. 50%. Sammenholder man dette med, at LED produkterne i dag holder rigtig godt, og at priserne er blevet meget lavere på LED produkter, siden teknologien kom på markedet, kan man ofte få en kort tilbagebetalingstid på sin investering. Så der er umiddelbart ikke mange betænkeligheder.

Hvor skal man købe
Når man køber LED belysning, er det en god idé at se sig for, når man vælger, hvor man handler. Der er rigtig mange forhandlere i markedet. Ét rigtig godt tip er at vælge en dansk online webshop, da du typisk kan spare mange penge ift. fx byggemarkederne. Samtidig er udvalget langt bedre. Hvis du vælger en anerkendt forretning med styr på LED belysning, som fx danske https://plusled.dk (sponseret link), har du også mulighed for at få en rigtig god kundeservice og hjælp, direkte i chatten, til at vælge de rette produkter. I de fysiske butikker ved personalet ofte ganske lidt om produkterne, og det kan være et problem, da LED teknologien er kompleks, og man skal vide en masse om Lumen, Ra, produkttyper osv. for at kunne give en god rådgivning. Hvis man har tid til at vente lidt, kan det være en rigtig god idé at skrive sig op til mail nyhedsbrev. Her sendes der ofte gode tilbud og rabatter ud, hvor man kan lave en god besparelse. Har du brug for en større mængde produkter, fx til et byggeprojekt, kan du også henvende dig og bede om et samlet tilbud. Ofte er der mulighed for at få lidt ekstra rabat, hvis man lokker med en større ordre.
Vi håber, at du med artiklen har fået inspiration til at se på noget god LED belysning. Der er et hav af smarte, flotte og innovative løsninger derude, så det er bare med at komme i gang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce