cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Spar penge med energivenlige hvidevarer

De fleste mennesker ejer i dag en eller anden form for hårde hvidevarer.
16. august 2017 kl. 13:57 Af Annonce

Annonce

De er næsten uundværlige, da de er med til at give en hjælpende hånd i en travl hverdag. Markedet er stort, og der findes mange forskellige modeller, så ethvert krav og ønske kan imødekommes på bedst mulig måde.

Fordi der er meget fokus på de mange klimaproblemer, er markedet også i konstant udvik-ling. Dette gør, at producenterne sigter efter at udvikle hårde hvidevarer, som er bæredygti-ge og bedre for miljøet, hvilket også samtidigt gør det billigere for forbrugeren på lang sigt ud i fremtiden.

Vælg de rette energivenlige hvidevarer
For at kunne spare flest mulig penge på det næste køb af hvidevarer er det vigtig, at man vælger de rette, når markedet er så stort og til tider uoverskueligt. Der er nogle forskellige ting, som er væsentlige at tænke over for at kunne vælge rigtigt. Nogle af de ting, som er værd at overveje, kunne være:

- Hvor meget kapacitet har jeg brug for?
- Hvilken energiklasse passer bedst til mig?
- Hvad med modellen og hvilken størrelse er der behov for?

Har man haft nogle af disse tanker, er man allerede godt på vej til sit næste køb. Vælger man nemlig en af de energivenlige modeller, så kan man spare penge. Det kan man fordi, de ikke bruger mere energi end højst nødvendigt, og på den måde bliver de både energi- og klima-venlige.

Ønsker du at se nærmere på forskellige typer af energivenlige hvidevarer og få hjælp til at sikre, at du får fundet dig det helt rette produkt, kan du med fordel tage et kig på denne side, hvor der er god mulighed for at få inspiration til at gøre dine køb af nye og energivenlige hvidevarer.

Investér og få noget for pengene
Det er ingen hemmelighed, at hvidevarer ikke altid er billige. Det kan dog være en rigtig god idé at investere i dem alligevel. Står man og er i tvivl om, hvad man skal vælge, kan man nemt fare vild i diverse tilbud og andre fristelser. Måske skal man lige have vendt tankerne en eks-tra gang med sin partner, eller måske går ens nuværende hvidevarer i stykker. Så står man og er desperat efter noget nyt hurtigst muligt, er det ikke sikkert, at budgettet er til det.
Derfor kan man finansiere sine nye hvidevarer ved hjælp af et online lån, som kan tilbagebe-tales hurtigt og nemt. Ingen tårnhøje renter og det giver dig mulighed for at kunne investere i nyt inventar og hårde hvidevarer til hjemmet.
Ønsker du at købe energivenlige hvidevarer men mangler en måde at kunne finansiere dem på, kan du læse mere på Minifinans.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce