cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Står din have overfor en overhaling?

Overvejer du at gå i gang med at ordne din have, men ikke helt ved, hvad der skal ske? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du kan få noget mere ud af din have.
15. juli 2021 kl. 11:24 Af Havepris

Der findes en lang række forskellige produkter og materialer, der kan være medvirkende til at gøre din have til et sted, du ønsker at bruge din tid. Det kan eksempelvis være (sponseret link) forskellige haveprodukter, der kan ændre det eksisterende udtryk i din have eller tilføje et nyt element.


Der er uanede muligheder

Når det handler om at ordne haven, er der stort set ingen grænser for, hvad der er muligt at foretage sig. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Her vil du blandt andet blive præsenteret for nogle af mulighederne, så du kan få noget inspiration til at komme i gang.


Et bed med et underdække af flis

En af muligheder, som du kan vælge at drage nytte af, er at anvende flis i dit bed. Der findes flere forskellige former for flis i forskellige farvenuancer, hvorfor der helt sikkert findes en type af flis, der passer ind i din have. Der findes eksempelvis:

- Barkflis
- Træflis
- Kakaoflis

Der er flere fordele ved at anvende flis i haven. Først og fremmest er det flot at kigge på, men det har også en effekt. Flis kan blandt andet være medvirkende til at holde jorden fugten og beskytte dit bed fra ukrudt i løbet af året.


Haven bliver aldrig helt færdig

En af de store glæder ved havearbejde er, at man aldrig bliver helt færdig. Man kan blive ved med at finde på nye tiltag, og det er en fornøjelse. Årstiderne er ligeledes medvirkende til, at man altid kan komme i gang med et nyt projekt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce