cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Står du og mangler kvalitetsrengøring?

Så skal du vælge HH Rengøring.
09. juli 2020 kl. 14:38 Af H.H. Rengøring

Annonce

Der er mange både børnefamilier, ældre og erhvervsdrivende, der ikke altid har tid eller overskud til rengøringen i hverdagen. Hos HH Rengøring får du en hjælpende hånd til at få ordnet rengøringen, og du er altid sikker på at få et godt og rent resultat.
Hos HH Rengøring tilbyder vi (sponseret link) rengøring i alle afskygninger. Vi har mange års erfaring indenfor alle former for rengøring, og vi er også klar til at hjælpe lige netop dig med rengøringen. HH Rengøring tilbyder rengøring for både private og for virksomheder, og vi leverer rengøring af høj kvalitet og altid en service i top.
Lad os klare rengøringen for dig, så du kan bruge tiden på noget andet. Hos os er du nemlig altid garanteret kvalitetsrengøring fra den øverste rengøringshylde, og vi stopper ikke, før alt skinner igen. Du kan derfor trygt overlade alle dine næste rengøringsopgaver til os.

Vi klarer alt inden for rengøring
Med hjælp fra HH Rengøring får du mere tid og overskud i hverdagen. Vi er et professionelt rengøringsfirma, der udfører grundig og effektiv rengøring – hver eneste gang. For os er ingen opgaver hverken for store eller for små – vi klarer nemlig alle former for rengøringsopgaver.
Vi kan b.la. tilbyde:

- Erhvervsrengøring
- Privatrengøring
- Vinduespudsning
- Hjemmeservice
- Skolerengøring
- Klinikrengøring
- Institutionsrengøring

Står du overfor en flytning, behøver du heller ikke at bekymre dig om rengøringen. Vi kan nemlig også sagtens hjælpe dig med flytterengøringen, så du kun behøver at tænke på at få flyttet dine ting. Trænger vinduerne til en pudsning, sørger vi også for vinduespudsning både i privaten og i diverse erhvervsmæssige sammenhænge. HH Rengøring pudser dine vinduer inde og ude, på gammeldags manér med sæbe og knofedt. Vi har mange tilfredse kunder der fylder kalenderen op, men vi kan også sagtens få tid til at pudse dine vinduer, bare giv os et kald, så finder vi en pris og en løsning der passer til dit behov. Derudover udfører vi også forskellige specialopgaver som f.eks. tæpperens eller behandling af møbler.

Mere end 30 års erfaring
Hos HH Rengøring har vi stor erfaring, og har igennem tiden udført rengøringsopgaver for en bred vifte af både små og store virksomheder, og vi tager også gerne hjem til dig, og ordner rengøringen i det private.
HH Rengøring blev grundlagt af Hanne Henriksen i 1991, og har siden udviklet sig til et firma, der tilbyder alt indenfor rengøring. Vi har siden opstarten haft mange tilfredse kunder og med vores mange års brancheerfaring, er vi hos HH Rengøring en solid leverandør af dygtige og kvalificerede medarbejdere.
HH Rengøring har mere end 30 års erfaring, og har igennem tiden altid tilbudt kvalitetsrengøring til vores mange loyale kunder. En del af vores glade kunder har været med helt fra starten, dengang da HH Rengøring i sin tid startede op.
Vi vægter kvalitetsrengøring højt og til en ordentlig pris, så du undgår både sjusk, snavs og en dårlig oplevelse. Det betyder, at vi altid kan tilbyde og levere rengøring af høj kvalitet. Vores primære område er Lolland Falster, Sydsjælland og Møn, men vores trofaste rengøringsteam tager også gerne turen til resten af Danmark for at hjælpe med rengøringen.

En ren fornøjelse
Hos HH Rengøring står vores mange kompetente og servicemindede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med rengøringen. Med HH Rengøring bliver der altid skinnende rent, og vi sætter altid stor pris på grundighed og tilfredshed blandt vores kunder. Vi klarer både små private rengøringsopgaver og større erhvervsrengøring, og vi står altid parate til at servicere dig. Med hjælp fra os behøver du ikke længere at bekymre dig om hverken støvsuger eller vaskeklud – det klarer vi.
Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi hjælpe lige netop dig. Sammen finder vi et godt tilbud på din rengøringsopgave, der er tilpasset til dig og dit behov. Vi gør en dyd ud af at finde en god løsning, der passer til dig og derefter lave en rengøringsplan i fællesskab.
Vi glæder os allerede til at gøre rent for dig!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce