Annoncørbetalt indhold

Annonce: Staldinventar hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du finde alt i staldinventar til gode priser. Læs bl.a. her om deres udvalg af gummimåtter til stalde.

Dan Egtved laver staldinventar og har mange års erfaring og et stort know-how. Deres produkter er i bedste kvalitet, og de laver praktiske løsninger til professionelle og private kunder. Når du skal indrette din stald, så handler det først og fremmest om dyrenes komfort. De har lavet staldinventar i den bedste kvalitet i mange år, som giver dyrene de bedste forhold til at stå, sove, spise og drikke. Der er bl.a. drikkesystemer, gummimåtter, hegn og meget mere i butikken til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til at indrette din stald. Læs mere om bl.a. kvægfolde, hestestalde, gummimåtter, træflis og meget mere på deres hjemmeside danegtved.dk, hvor du kan være sikker på god personlig service og kvalitetsprodukter. Deres produkter er lavet i slidstærke materialer som rustfrit stål og hård plast, som sikrer dig en god holdbarhed og funktionalitet i mange år frem.

Køb gummimåtter til stalde

Dan Egtved sælger bl.a. gummimåtter til stalde, som sikrer dine dyr de bedste ergonomiske forhold. Heste står op stort set hele deres liv og har brug for et godt underlag til deres hove. Dertil er affjedrende gummimåtter et super produkt, som giver dine heste de bedste ergonomiske forhold og sikrer dem et sundt liv i stalden. Gummimåtterne til stalde er lette at rengøre og gør livet let for dig, der skal muge ud og holde stalden ren. Du kan finde gummimåtter til stalde på rulle eller i elementer, som kan klikkes sammen, og det de giver et godt skridsikkert underlag for dig og en god affjedring for hesten. Der er mange forskellige modeller i butikken til forskellige husdyr, og du kan altid spørge de dygtige medarbejdere til råds, hvis du skal bruge rådgivning om, hvilke produkter du skal vælge til din stald. Læs mere på danegtved.dk om det store udvalg af gummimåtter til stalde.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon