cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Staldinventar hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du finde alt i staldinventar til gode priser. Læs bl.a. her om deres udvalg af gummimåtter til stalde.
15. februar 2021 kl. 10:54 Af Dan Egtved A/S - Staldinventar

Dan Egtved laver staldinventar og har mange års erfaring og et stort know-how. Deres produkter er i bedste kvalitet, og de laver praktiske løsninger til professionelle og private kunder. Når du skal indrette din stald, så handler det først og fremmest om dyrenes komfort. De har lavet staldinventar i den bedste kvalitet i mange år, som giver dyrene de bedste forhold til at stå, sove, spise og drikke. Der er bl.a. drikkesystemer, gummimåtter, hegn og meget mere i butikken til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til at indrette din stald. Læs mere om bl.a. kvægfolde, hestestalde, gummimåtter, træflis og meget mere på deres hjemmeside danegtved.dk, hvor du kan være sikker på god personlig service og kvalitetsprodukter. Deres produkter er lavet i slidstærke materialer som rustfrit stål og hård plast, som sikrer dig en god holdbarhed og funktionalitet i mange år frem.


Køb gummimåtter til stalde

Dan Egtved sælger bl.a. gummimåtter til stalde, som sikrer dine dyr de bedste ergonomiske forhold. Heste står op stort set hele deres liv og har brug for et godt underlag til deres hove. Dertil er affjedrende gummimåtter et super produkt, som giver dine heste de bedste ergonomiske forhold og sikrer dem et sundt liv i stalden. Gummimåtterne til stalde er lette at rengøre og gør livet let for dig, der skal muge ud og holde stalden ren. Du kan finde gummimåtter til stalde på rulle eller i elementer, som kan klikkes sammen, og det de giver et godt skridsikkert underlag for dig og en god affjedring for hesten. Der er mange forskellige modeller i butikken til forskellige husdyr, og du kan altid spørge de dygtige medarbejdere til råds, hvis du skal bruge rådgivning om, hvilke produkter du skal vælge til din stald. Læs mere på danegtved.dk om det store udvalg af gummimåtter til stalde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce