cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Stigning i antal Botox-behandlinger i København

Mange har måske opfattelsen af, at Botox-behandlinger kun er for de rige og de kendte. Sådan forholder det sig ikke, og faktisk er antallet af Botox-behandlinger i København vokset markant og er stadig stigende. Det er derfor ikke kun de kendte eller de rige, som får lavet Botox-behandlinger. Det er i høj grad også den almindelige dansker, som ønsker at få lavet skønhedsmæssige justeringer.
21. oktober 2020 kl. 12:01 Af Cosmo Laser

Annonce

Botox-behandlinger er måske ikke noget, ret mange taler om, når det kommer til deres eget forbrug eller ønske. Måske fordi der er mange holdninger til det at få lavet Botox-behandlinger og andre skønhedsbehandlinger. Statistisk viser dig, at langt flere har prøvet at få lavet Botox, end man lige går og tror, og endnu flere igen har planer eller ønsker om at få lavet en Botox-behandling i fremtiden. Markedet for Botox-behandlinger er altså stadigt voksende, og det gælder ikke mindst i København.


Botox-behandling: Priser, de fleste kan være med på

Botox-behandlinger er som nævnt ikke længere noget, som er forbeholdt amerikanere, rige eller kendte. Det varierer fra klinik til klinik, hvad en Botox-behandlings pris er, men de fleste steder er priserne på et niveau, hvor mange kan være med. Måske med lidt forudgående opsparing. En (sponseret link) botox behandling i København er i dag både stigende og meget mere almindelig, end den tidligere var, og det er et tegn på, at også de helt almindelige danskere i dag får lavet Botox. Det samme er tilfældet med Botox-behandling i Århus, Hørsholm og mange andre kommuner og byer rundt omkring i landet.


Botox kan reducere antallet af rynker og give større læber

Man kan få lavet et utal af Botox-behandlinger, som kan justere udseendet på den ene eller anden måde. Man får lavet Botox i panden eller sprøjtet Botox i sin læbe i jagten på at få færre rynker eller mere fyldige læber.

Med Botox kan man afhjælpe fremkomsten af både smilerynker, panderynker, rygerynker og bekymringsrynker. Det kan man, fordi Botox lammer nerver og muskler, så musklerne i mindre grad trækker sig sammen. Rynker viser sig ved muskelsammentrækninger.

På samme måde er det ved at lamme musklen i læben, at man kan få større læber med en Botox-behandling. Det sker ved et såkaldt lip lift, hvor musklen i læben lammes og dermed slapper af, og som resultat heraf folder læben sig ud og synes derfor mere fyldig.


Er Botox-behandlinger farlige?

I dag har man stort kendskab til og erfaring med brugen af Botox, og Botox-behandlinger udføres også til medicinsk brug til folk med muskelkramper. Botox er altså et meget velkendt og anerkendt middel, som man både bruger i det offentlige og private sundhedssystem. Det er i sig selv ikke farligt at få en Botox-behandling, men der er visse mulige bivirkninger forbundet med behandlingerne, som man selvfølgelig skal være bekendt med og indforstået med.

Bivirkningerne er dog sjældne, og sørger man for at få sin Botox-behandling lavet et godt sted, kan man føle sig tryg. Det er altid en god idé at lave en god forudgående research og at vælge en klinik, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce