cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Store fokus på at mindske stress blandt selvstændige

Det er hårdt at være selvstændig, fordi der er mange ting, som man selv skal stå for.
30. oktober 2018 kl. 13:12 Af Joybuggy.dk & meneto.com

Annonce

Når man har et arbejde, kan det være lettere at lægge jobbet fra sig, når man kommer hjem, men sådan er det ikke for selvstændige. Mange små erhvervsdrivende ender med at gå konkurs ikke fordi de havde en dårlig idé, men fordi de aldrig fandt en god balance i deres arbejdsliv.
Hvis du går ned med stress som selvstændig, så må din virksomhed lukke, og det er noget, som der ikke tidligere har været særlig stort fokus på. Det skyldes, at vi bare har skudt konkurser hen med, at de ikke kunne finde ud af at være selvstændige. Men sådan ville vi ikke se på det, hvis der var tale om lønmodtagere.
Det vil være godt for den lokale økonomi, hvis vi alle sammen hjælper selvstændige med at få succes. Det vil også gøre, at flere tør blive selvstændige, og det kunne give et kæmpe boost til vores område.

Vigtigt at kunne stresse af
Mange går ned med stress, fordi de går med hundredvis af ting i hovedet hele tiden. Der er altid noget at lave som selvstændig, og derfor oplever mange, at de ikke kan håndtere det. Det er grunden til, at det er så vigtigt, at man giver sig selv tid til at slappe af.
Det virker forkert at slappe af, når man har travlt. Men hvis man fortsætter med for høj fart, så ender man med at gå ned med flaget. Når en selvstændig går ned, så er det slut med hele virksomheden og ofte vil familie ryge med.
Hvis du har en familie så sørg for at aftal tidspunkter, hvor du slapper af sammen med dem. I kan f.eks. spille et computerspil(sponseret link) sammen. Vi vil anbefale jer, at I sørger for at snakke sammen.
Det er grunden til, at computerspil er bedre end fjernsyn, da I her skal gøre noget aktivt og reagerer på spillet. Når du ser fjernsyn, bliver det let at forsvinde og så er det, at du sidder og tænker på alle de ting, du skulle have lavet.
Det er også en god idé at gå en tur med dem, som du elsker. Hvis du ikke har en familie så besøg nogle venner.

Hyr en revisor
Mange tror, at de skal lave alle ting selv, når de er selvstændige, men det er sjældent en god idé, fordi der er en grund til, at du har åbnet netop din virksomhed. Det er, fordi der er noget, som du synes er sjovere end andet.
Især regnskab er der mange, som ikke kan overskue, og så ender de med ikke at lave det. Her vil vi anbefale, at du hyrer en revisor og at du benytter et simpelt bogføringsprogram(sponseret link).
Det er rart, at du har adgang til et system, hvor du selv kan se, hvad der sker, og det er grunden til, at du ikke bare skal aflevere dine kvitteringer til din revisor.
Lad os alle sammen passe på hinanden, om vi så er selvstændige eller lønmodtagere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce