cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Storforbrugere af telefonen kan få nakkeskader

Kender de fleste ikke det, at man kan mærke, det trækker i nakken efter en lang dag, hvor man har brugt telefonen i flere timer. Det skyldes den ofte unaturlige stilling, man placerer nakken i.
08. juli 2021 kl. 08:56 Af Nordic Wellness

Jo mere man bøjer hovedet forover, jo mere vægt kommer der på nakken. Få nogle tips til, hvordan du kan komme af med smerterne, og hvordan man får den bedste (sponseret link) nakke massage.


Posituren er altafgørende

Et normalt menneskehoved vejer omkring 5 kg, men når man bøjer det langt fremover, kan nakken blive påvirket med mere end 20 kg, og det er ofte det, der sker, når man sidder med telefonen helt nede. Det bedste, man kan gøre, er at flytte ens device opad, så man ikke bøjer nakken lige så meget.

Der er også nogle øvelser, man kan lave, for at øve en bedre positur. Man kan for eksempel stille sig op ad den nærmeste væg og sætte skuldrene og hovedet op ad for at styrke sin nakke. En anden øvelse er at lægge sig på gulvet med armene ned langs kroppen, og så kan man løfte hovedet og armene samtidig. Disse øvelser kan være med til at hjælpe på smerter fra overdrevet mobilbrug.


Massageapparater kan gøre forskellen

Det er ikke alle der har hørt om massagepistolen, men det er et fantastisk redskab, der har vist sig at være lige så effektiv som en rigtig massage. Desuden er den trådløs, så den er super nem at have med at gøre. Det foregår ved, at der sidder en slags bold på enden, som rykker frem og tilbage med kraftige bevægelser.

Så er der massagekraven, som er en kraven, man ligger på nakken. Inde i kraven er der roterende kugler. Derudover er der ofte varme i massagekraverne, hvilket kan give fantastiske resultater, når man har ondt i nakken.


Pas godt på din nakke

Der er ingen der ønsker at få skader i nakken, men det er de færreste, der rent faktisk ved, at det kan gøre skade at bruge sin telefon i den forkerte stilling. Det kan slide på nakkehvirvlerne, og så kan nerverne komme i klemme, og man kan få myoser. Derudover kan kropsholdningen falde sammen over tid.

Tænk over, hvordan du sidder, når du kigger ned i din telefon. Løft armene højere op, så det er nemmere at opretholde en god positur, når du scroller gennem de sociale medier.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

Madfællesskab 28. september 2021 kl. 16.21

AF: JOHNNY BØGVAD

Kommentar til jeres indlæg… 28. september 2021 kl. 16.19

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce