Annoncørbetalt indhold

Annonce: Strik dig igennem Corona-krisen

Man kan vist roligt sige, at 2020 på mange punkter ikke har vist sig fra sin bedste side indtil videre. Ny viden om klimaproblemerne, urolighederne i USA og ikke mindst den altoverskyggende Corona-krisen. De fleste mennesker savner nok deres gamle hverdag, hvor man kunne køre med toget, tage på restaurant og besøge venner uden at skulle bekymre sig om hverken mundbind eller vilde mængder af håndsprit. Derfor er det nødvendigt, at vi finder nogle andre ting at bruge vores tid på, når nu en del af det sociale er sat på pause. Du kan for eksempel gå i gang med at strikke.

Få fat i det rigtige udstyr

Du kommer naturligvis ikke særligt langt med strikningen, hvis du ikke har det rigtige udstyr. Hvis du gerne vil strikke bløde sokker, flotte halstørklæder og varme sweatre m.m., så kræver det nemlig nogle gode strikkepinde. Ellers kan det blive hurtigt blive meget svært at få garnet til at makke ret. Anskaf dig derfor nogle (sponseret link) strikkepinde af højeste kvalitet, så du kan strikke alle de flotte ting, du overhovedet kan forestille dig. Derudover er det selvfølgelig også en god idé, at du får dig en ordentlig garnsaks, så du ikke kommer til at flosse garnet, når du klipper det over.

Garn

Når du har fået fingrene i de bedste strikkepinde og en god saks, skal du selvfølgelig også have dig noget flot garn. Her er det vigtigt at huske på, at der er noget garn, der er lettere at strikke med end andre. Hvis du er nybegynder, er det en god idé at vælge noget, som er lidt tykkere i det, så maskerne ikke bliver alt for små og besværlige. Men udover det skal du bare gå amok i alle de farver, du allerbedst kan lide. Strikning er en mulighed for at være kreativ, og den skal du bestemt benytte dig af.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon