cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Strik dig igennem Corona-krisen

Man kan vist roligt sige, at 2020 på mange punkter ikke har vist sig fra sin bedste side indtil videre. Ny viden om klimaproblemerne, urolighederne i USA og ikke mindst den altoverskyggende Corona-krisen. De fleste mennesker savner nok deres gamle hverdag, hvor man kunne køre med toget, tage på restaurant og besøge venner uden at skulle bekymre sig om hverken mundbind eller vilde mængder af håndsprit. Derfor er det nødvendigt, at vi finder nogle andre ting at bruge vores tid på, når nu en del af det sociale er sat på pause. Du kan for eksempel gå i gang med at strikke.
15. oktober 2020 kl. 14:52 Af Garnudsalg

Annonce

Få fat i det rigtige udstyr

Du kommer naturligvis ikke særligt langt med strikningen, hvis du ikke har det rigtige udstyr. Hvis du gerne vil strikke bløde sokker, flotte halstørklæder og varme sweatre m.m., så kræver det nemlig nogle gode strikkepinde. Ellers kan det blive hurtigt blive meget svært at få garnet til at makke ret. Anskaf dig derfor nogle (sponseret link) strikkepinde af højeste kvalitet, så du kan strikke alle de flotte ting, du overhovedet kan forestille dig. Derudover er det selvfølgelig også en god idé, at du får dig en ordentlig garnsaks, så du ikke kommer til at flosse garnet, når du klipper det over.


Garn

Når du har fået fingrene i de bedste strikkepinde og en god saks, skal du selvfølgelig også have dig noget flot garn. Her er det vigtigt at huske på, at der er noget garn, der er lettere at strikke med end andre. Hvis du er nybegynder, er det en god idé at vælge noget, som er lidt tykkere i det, så maskerne ikke bliver alt for små og besværlige. Men udover det skal du bare gå amok i alle de farver, du allerbedst kan lide. Strikning er en mulighed for at være kreativ, og den skal du bestemt benytte dig af.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce