Annoncørbetalt indhold

Annonce: Strip og shows i Århus skaber sjov i gaden

Århus byliv er livligt og inspirerende. Vil man ud at se på damer, er der gode muligheder. På Skolegade finder man eksklusive steder, med smukke damer som optræder med besnærende strip show.

Desværre oplever man ofte, på de eksklusive steder, at de smukke damer også optræder med mere end besnærende strip show. At lokke dig til at byde på dyr champagne, er for damerne sådanne steder ofte en del af jobbeskrivelsen.
Alternativt kan man selv bestille en (sponseret link) stripper i Århus og omegn til at komme ud og optræde.

Strip Danmark har et flot udvalg af strippere fra Århus og omegn, og klare nemt at booke en stripper til privatfesten. Til din egen fest er det dig der bestemmer prisen på champagnen, og så bliver det hurtigere et langt billigere alternativ.
Du bør dog være opmærksom på Strip Danmarks ‘minimum fem personer til stede policy’, som sikrer at det ikke bliver alt for intimt - et stripshow er trods alt blot underholdning. Men fem personer bliver I nok hurtigt, hvis du slår dig sammen med vennerne om at arrangere en fed fest. Og der er ikke noget øvre loft, så I kan uden problemer invitere alt hvad der kan krybe og gå til festen.
En stripper til festen er oplagt, hvis stemningen skal være i top. Især til fødselsdage og polterabends, hvor stripperen selvfølgelig kan inddrage aftenens hovedperson, til stor morskab for hele selskabet.

Hvis du og dine venner ikke har lyst at holde arrangementet i privat regi, men gerne vil opleve en cocktail af byliv og strip, uden at frekventere en regulær strip klub, så kan stripperen også bookes til at optræde ude. Forhør dig med den lokale beværtning, om I kan holde jeres arrangement i et lidt afsides aflukke hvor beværtningens øvrige gæster ikke generes af bare bryster og gyngende baller.
Hvis ikke beværtningen har mulighed for at spille stripperens musik separat i den afdeling I holder festen, så book en stripper der selv har en højtaler med. Strip Danmark bistår med bookingen, så det hele spiller.
Beværtningen kan oven i købet få en samlet faktura på stripperen, sådan at hele balladen kan trækkes fra i regnskabet.
Stripperen kan også bookes til helt topløs at servere drikkevare til selskabet. Det får du næppe kromutter til, og krofatters mantits har ikke helt samme effekt. Især ikke hvis der også er stemning for bodytequila. Der må det sandelig være at foretrække, at krofatter beholder skjorten på, og lader stripperen ordne paragrafferne. Men sørg for at shotglas, tequila, salt og citron er klar. Citronerne gerne i halv skiver. Så skal det nok blive en fest, der går over i historien.

Jo såmænd er der god grund til at glæde sig. Århus byliv er fyldt med frække damer, og vil man ikke overtrække husholdnings kontoen, så er det nemt og ligetil at bestille en stripper hos Strip Danmark, og derved spare de dyre damer på Skolegade.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon