Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sushi2500 har åbnet ny restaurant i Søborg

Når Danmark igen åbner op for restaurationsbranchen står (sponseret link) ny restaurant i Søborg.

Restauranten har i mellemtiden tyve startet så det allerede er muligt at bestille din sushi som take away.
Restauranten kommer til at servere sushi af samme høje kvalitets som man er vant til fra sushi kæden nu blot fra deres restaurant i Søborg.
Den ligger på Søborg Hovedgade 8 blandt en række andre favorit restauranter tæt Dyssegård station. Samtidig er der mulighed for at tage maden med dig på farten eller med i Dyssegårdsparken på picnic.
Du kan f.eks. prøve en af deres ‘uge deals’ som bliver skræddersyet til at passe til vejret og årstiden. Som navnet indebære kommer der nye hver uge så det altid er noget nyt at prøve. Der er mulighed prøve disse ‘deals’ på deres nye restaurant i Søborg - så støt lokalt og støt deres vision om en sundere sushi og bæredygtig måde at køre alle deres restauranter på.

Historien bag ekseptionel sushi
Sushi2500 åbnede første gang for mere end 10 år siden og har længe haft medvind. Ud over deres næse for kundeservice har du stort fokus på kvaliteten af deres sushi og bæredygtighed. Det er netop dette der får dem til at skille sig ud og grunden til de har kunne åbne deres nye restaurant i Søborg.
Sushi2500 er kendt for at eksperimentere med sushi for at løfte det endnu højere, dette var tydeligt med deres ‘Sommer sushi’ som indeholdte jordbær - en farlig blanding, men det blev eksekveret perfekt.
Ikke nok med deres eksperimentelle fyld har de også taget den mest fundamentale ingrediens i overvejelse - nemlig risene. Sushi2500 har gjort deres sushi mere bæredygtigt ved at skifte risene ud med blomkålsris. Dette har de gjort for at formindske deres aftryk på miljøet og samtidig er deres sushi blevet sundere.
Det har også formindsket deres plastik forbrug ved at bruge mere bæredygtig emballage, du kan derfor nyde den lækre sushi med god samvittighed - både i forhold til din egen sundhed og i forhold til verdens.
Du kan selvfølgelig stadig få sushi som du kender det med normale ris.
Vi håber at samme kreativitet bliver videreført med deres åbning af ny restaurant i Søborg.

Det kan være svært at holde tilbage med store ambitioner
Da regeringen har lagt låg på restaurationsbranchen det sidste måneds tid har det været en svær beslutning om man skulle åbne restauranten nu eller om man skulle vente. Det er så til hele Søborgs gælder at det ikke har været muligt at holde tilbage og at restauranten i Søborg derfor allerede er åbnet.
Det er som sagt ikke muligt at spise på restauranten, men der er åbnet for take away. Bestil din sushi og vær med i fejringen!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Sushi2500-ann