cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tag jagttegn og få naturen tæt ind på livet

Rigtig mange mennesker lever en travl tilværelse, hvor arbejdet fylder meget, og hvor der sjældent er tid til at fordybe sig i noget som helst andet. Her mangler mange en mulighed for at få et afbræk, hvor man kan komme tættere på sig selv og naturen, og selvom det lyder svært at kombinere, så er det faktisk muligt, hvis man begynder at gå på jagt.
25. marts 2021 kl. 08:42 Af Pamhule - Jagt og Buegrej

Jagt er en fantastisk sportsgren, hvor man kommer helt ned i tempo, men stadig får et adrenalinsus indimellem, og det er en rigtig god mulighed for at tilbringe en masse gode timer i naturen i fred og ro.


Jagt handler langt fra kun om at få aftensmaden med hjem

Når mange tænker på jagt, så tænker de på højtudstyrede jægere, der ikke helmer, førend aftensmaden kommer med hjem i Range Roveren. Dette er dog langt fra virkeligheden, idet de fleste går på jagt for at komme tættere på naturen og være langt væk fra telefonen og det stress og jag, som denne kan indebære. Selvfølgelig er det en bonus, hvis man kan få et par ænder eller et rådyr med hjem i ny og næ, men jagt handler først og fremmest om hygge, ro og masser af fantastiske naturoplevelser.


Investeringen kommer tifoldigt igen

Selvom jagt i virkeligheden er et ret simpelt koncept, så kræver det alligevel noget vedholdenhed og en investering i både tid og likvide midler. Først og fremmest skal man have taget et jagttegn for at have lov til at skyde vildt og bære våben, og dette er naturligvis en forudsætning for at kunne komme på jagt. Hertil er der nogle udgifter til f.eks. en jagtriffel, sikkerhedsudstyr og andet, der kan købes hos (sponseret link) Iversen-import, og som er en nødvendighed for faktisk at komme hjem med et bytte i ny og næ.

Alle disse investeringer i både tid og penge kan være lidt hårde at tage sig af, når de kommer til én, men her er det vigtigt at slå fast, at det er en samlet investering, der kommer mere end tifoldigt igen. Der venter én masser af gode timer i den fantastiske, danske natur, når først alt det praktiske er kommet på plads, og det er alt besværet værd for at komme væk fra en travl hverdag og komme tættere på naturen.

Hvis man ikke helt ved, om jagt er noget for én, så er der ofte rig mulighed for at komme med på jagt som udefrakommende, hvis man spørger den lokale jagtforening i det område, hvor man bor. Dermed kan man finde ud af, om man vil i gang med sit jagttegn uden at handle helt i blinde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce