cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tag på forlænget weekend med overnatning og oplev skønne Hillerød

Går du allerede nu og drømmer om en dejlig forlænget weekend indenrigs, hvor du kan opleve den skønne danske natur og give dig selv lov til at koble helt af fra den travle hverdag? For selvom du forbliver inden for landets grænser, kan der sagtens være god plads til selvforkælelse og luksus.
20. oktober 2020 kl. 07:26 Af Danhostel Hillerød

Annonce

Uanset om du rejser alene, med kæresten eller med familien, så har Nordsjælland og i særdeleshed Hillerød rigtig meget at byde på - både hvad angår natur og kultur. Derfor er det et oplagt sted at søge hen, hvis du ønsker en dejlig og afslappende rejsedestination. Med få klik på nettet kan du hurtigt finde inspiration til din næste (sponseret link) overnatning i Hillerød.


Derfor skal du vælge Hillerød som din næste destination

Hillerød er måske ikke det første, der popper frem i hovedet, når du skal vælge dit næste feriested. Men faktisk rummer Hillerød masser af potentiale, som blot venter på at blive opdaget:

- Tag på shoppetur i det prisbelønnede shoppingcenter Slotsarkaderne
- Opdag det historiske Frederiksborg Slot med den skønne Barokhave
- Udforsk Det Nationalhistoriske Museum, hvor du kan se landets største portrætsamling
- Tag på vandre- eller cykeltur rundt i den smukke natur ved Gribskov og Esrum Sø, der ovenikøbet er Danmarks vandrigeste sø


Sådan finder du billig overnatning i Hillerød

Det dyreste ved at rejse er, at der skal finansieres overnatning til turen. Men er du ude i god tid, kan du være heldig at finde et værelse til en rigtig fordelagtig pris. I Hillerød som er centralt placeret i Nordsjælland finder du en lang række forskellige hoteller og vandrehjem, som du kan undersøge nærmere. Med en god placering som denne kan du nå hele vejen ud til alle dele af Sjælland på ganske kort tid, hvis du har plads i kalenderen til en længere ferie.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce