cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tag på weekendtur til Lolland-Falster

Der er forår og sommer i luften. Coronapandemien ligger stadig som en tung sky over hovederne på os, og selvom nogle lande så småt begynder at åbne op for desperate og ferieglade turister, er der stadigvæk mange, som vælger at holde ferien hjemme. Og som man siger: ude godt - hjemme bedst. Selvom ønskedestinationen måske ikke lige er inden for landets grænser, så er der masser at lave - du kan for eksempel vælge at besøge det smukke og naturskønne Lolland-Faster.
06. maj 2021 kl. 14:18 Af Sport bonus kode

Eksempelvis kan underholdningen til og fra destinationen bestå af betting til en god fodboldkamp såsom EM 2020 (nu 2021) - det kan være du er på ferie med gutterne, og der skal lidt ekstra aftenunderholdning til. Er det tilfældet kan du jo med fordel bruge en (sponseret link) Bet365 bonuskode.

Læs med og bliv inspireret til din næste weekendtur (eller ferie).


Mange muligheder for overnatning

Ligemeget om du er til feriehuse, camping, hotel eller måske shelter, så kan du det hele på Lolland-Falster. Er du afsted med familien vil feriehusene i Lalandia Rødby være en perfekt overnatningsmulighed: her er du også tæt på mange børneaktiviteter såsom legeland og badeland. Er det måske en romantisk kærestetur vil en overnatning på Den Gamle Digegaard helt klart være med til at sætte den rette stemning for turen.

Selvom du har valgt at holde ferien på en sydhavsø, kan du selvfølgelig ikke undgå Danmarks charmerende - og til tider omskiftelige - vejr. Men ikke desto mindre vil der stadig være mange ting at lave, selvom regnen siler ned. Så husk altid en god bog, kryds og tværs, brætspil og lignende, som i kan fordrive tiden med, hvis vejret tvinger jeg indenfor.


Øens attraktioner

Udover Lalandia Rødby byder Lolland-Falster også på mange andre spændende attraktioner. Lolland-Falster kan nemlig prale af ikke bare én, men tre forskellige zoologiske haver, så du virkelig kan få styr stort set alle zoologiske dyr. Hvis du har en lille drøm om at blive krokodille-specialist, er der blandt andet “Krokodille Zoo”, hvor du helt sikkert vil blive klogere på det store firben. Hvis ikke du har børnene med på turen, kan du med fordel vælge at besøge Fuglsang Kunstmuseum, som er et af landets ældste museer. Er du mere til de aktive attraktioner, så har Lolland-Falster noget af den smukkeste natur og rummer mange forskellige naturparker, med forskellige cykel- og vandreruter.


En gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige

Imellem zoo-besøg, gåture og badeland skal de menneskelige behov selvfølgelig også passes. Er du til mad af god kvalitet, lavet på lækre råvarer, skal du hive resten af ferieselskabet med til Oreby Kro. Her bliver maden lavet af lækre, lokale råvarer. En god middag er en perfekt afslutning på ferien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce