Annoncørbetalt indhold

Annonce: Teambuilding på vandet kan forbedre medarbejderrelationer

Størstedelen af alle virksomheder, har mere end én medarbejdere, og de fleste rigtig mange medarbejdere.

Disse medarbejdere går op og ned ad hinanden fem dage om ugen, og skal samarbejde om flere forskellige opgaver.
For at skabe muligheden for det bedste samarbejde, og samtidig sikre glade og motiverede medarbejdere, spiller medarbejdernes forhold til hinanden, og ikke mindst forståelse for hinandens arbejdsopgaver, en utrolig stor rolle.
For at skabe grobund for stærkt samarbejde og forståelse for arbejdsopgaver og hinanden vil virksomheden kunne drage fordel af firmaevents(sponseret link), hvor samarbejde og relationer kan faciliteres gennem forskellige aktiviteter.

Firmaevents der kræver samarbejde
Der findes et bredt udvalg af forskellige firmaevents, og fælles for mange af dem er, at de skal facilitere samarbejde mellem medarbejdere - såkaldt teambuilding
Gennem teambuilding, hvor medarbejderne er nødt til at samarbejde for at nå i mål, kan medarbejdernes relation til hinanden styrkes, både inden for den enkelte afdeling eller på tværs af afdelinger. Uanset om det drejer sig om samarbejde og forståelse på tværs af afdelinger, eller internt i de enkelte afdelinger, vil man kunne finde det helt rette firmaevent til at facilitere netop dette.
Drejer det sig om, at medarbejderne, på tværs af afdelinger, skal få en bedre forståelse for, hvorfor hver enkelt medarbejder og hans eller hendes arbejdsopgaver er lige vigtig for at virksomheden kan nå i mål, kan man med fordel gøre brug af et firmaevent, hvor medarbejderne bliver nødt til at samarbejde og sikre at hver opgave bliver løst, for at gruppen kan nå i mål.

Et oplagt firmaevent vil være kapsejlads. Her er der tale om noget, som der med stor sandsynlighed ikke er nogen af medarbejderne, der har prøvet før, og de vil derfor alle sammen være lige, når det kommer til at udføre deres opgave.
På en båd vil hver medarbejder få sin egen opgave, som skal løses for at få båden i mål. Yderligere vil medarbejderne hurtigt opdage, hvor vigtigt det er, at de hver især kommunikerer omkring deres egen opgave, til de andre medarbejdere, da hver opgave er afhængig af de andre, for at båden sejler bedst muligt, og der er mulighed for at komme i mål - og ikke mindst komme først i mål.
Medarbejderne vil yderligere opdage vigtigheden i, at have forståelse for at en medarbejder kan komme i problemer med sin opgave, og derfor have brug for hjælp. De vil lære at hjælpe hinanden, da de vil opdage, at det ikke batter noget, at alle har udført deres opgave, men en enkelt har været i problemer med sin. Ved konstant kommunikation vil de hele tiden være klar over, hvordan det går, om nogen har brug for hjælp, om nogen har mulighed for at hjælpe, og om hver opgave er blevet løst.
Resultatet af denne form for teambuilding vil for det første kunne ses på de enkelte bådes placering, men vigtigst vil virksomheden, uden tvivl, kunne mærke forskel i dagligdagen på kontoret, i produktionen eller hvor det ellers måtte være. Virksomheden har fået motiverede medarbejdere, der forstår at samarbejde, kommunikere og respektere vigtigheden af hinandens arbejde.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • gosail-dk-ann