Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tilflytter, indretning og offentlige toiletter

Når du har boet et sted i tilstrækkelig mange år, ved du som regel, hvor områdets forskellige offentlige toiletter er placeret. Du ved hvor der findes toiletter både i den nærmeste by, og sikkert også i de omkringliggende områder samt i skovene og på stranden.

Offentlige toiletter

Selv om du måske helst vil undgå at gøre brug af et offentligt toilet, kan det jo nogle gange være nødvendigt. Toiletterne kan ofte være placeret på banegårde og ved rutebilstationer. Men en god ide kan også være at besøge en kirkegård. Her er der som regel er adgang til et toilet. I parker og grønne områder er der sandsynligvis også toiletter at finde, samt i forbindelse med byens torve.

Hvordan finder jeg det nærmeste toilet

Men som tilflytter, hvor du ikke er så kendt i området endnu, vil du sikkert gerne have styr på, hvor de forskellige toiletter er. Det kan også være turister, børnefamilier eller gravide, som har brug for et toilet. Der er hjælp at hente, og der er flere muligheder.

1. Du kan først og fremmest gå på kommunens hjemmeside og google ”offentlige toiletter” og herefter navnet på din kommune. Oversigtskortet, der vises på hjemmesiden, kan du evt. printe ud og have liggende i tasken eller i bilen.

2. Du kan også besøge turistkontoret og bede om at få udleveret et kort over dit lokale område. På kortet vil de offentlige toiletter være markeret.

3. Endnu en mulighed er at downloade en app med oversigt over de offentlige toiletter i området. Der findes flere apps, men de mest populære er ”FindToilet” og ”Toilet Finder”. Begge findes som både online-map, app til iPhone og Android. I appen finder du et bykort, hvor toiletterne er markeret. Samtidig har du også mulighed for selv at tilføje et toilet, hvis det ikke findes i appen endnu.

Men selvom du har nogenlunde styr på, hvor toiletterne er placeret, er det ikke altid, at du kan finde dem alligevel. Det kan både skyldes mangelfuld skiltning eller manglende skiltning. Skiltene kan enten være for små, anbragt et sted, der er svært at få øje på, eller også er der slet ingen skilte.

Det er derfor vigtigt, at kommunen sørger for, at toilet-skiltene er store og iøjnefaldende. Og så skal de hænge steder, hvor de tydeligt kan ses.

Når du skal indrette din nye bolig

Når du er flyttet til et nyt sted, er der tusind ting, der skal gøres. Men når udpakningen og rengøringen er overstået, og når de vigtigste ting er samlet og sat op, så kommer det sjove. For så skal du i gang med at indrette din nye bolig.

Jeg har valgt at skrive lidt om indretning af badeværelset. Måske er det et overset og lidt kedeligt rum. Men det er jo også et rum, hvor vi samlet set tilbringer en del tid, men bare ikke så lang tid ad gangen. Men badeværelset behøver slet ikke at være kedeligt. Det må rigtig gerne se indbydende ud, og udstråle varme og venlighed.

Pynt evt. op med lidt grønne planter, tænd små allergivenlige soyalys. Det flakkende skær fra lysene skaber en rolig atmosfære på badeværelset. Fyld den flydende sæbe fra Netto over i en dekorativ sæbedispenser. Du kan også hænge skilte med forskellige citater op på badeværelset. Jeg har f.eks. set et skilt med denne ordlyd: “Start each day with a positive thought”. Der findes også skilte med ordet ”Gæst”. Det kunne du hænge over det håndklæde, der er forbeholdt dine gæster. Eller måske kan du hænge skiltet op uden på døren til gæstetoilettet. Der findes også flere skilte, som opfordrer til at huske at vaske hænder. Teksten kunne lyde ”Please wash hands”. Der er i det hele taget mange forskellige toiletskilte på markedet både til offentlige steder og til din private bolig. (sponseret link) Find toiletskilte her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon