cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tips - Er du klædt godt på?

En af de ting, som mange danskere sætter stor pris på, er muligheden for at sidde i sofaen bag computeren i ens eget hjem og foretage indkøb, der før i tiden var forbundet med besøg i overfyldte fysiske butikker.
27. april 2018 kl. 15:24 Af Annonce

Annonce

Nu kan du i ro og mag bladre kataloget igennem derhjemme og lige så stille finde ud af, hvad din sommergarderobe skal bestå af. Det er en let og behagelig måde at handle på. Du får stor frihed, og på samme tid sparer det dig for en masse tid, som du kan bruge på andre og mere interessante fornøjelser.

Hvor skal du handle henne?
Hvis du ikke er så bekendt med at handle tøj på nettet, kan det være en smule udfordrende at finde rundt i alle de tilbud, som du finder. En simpel Google-søgning på eksempelvis herretøj vil nemlig give dig ret mange resultater. Her vil du for eksempel finde sunwill.eu, som er en webshop, der har specialiseret sig i herretøj til den kræsne forbruger. Du kan således både finde jeans, shorts og en lang række af andre varer.

Der er faktisk ret mange mennesker, som af den ene eller den anden årsag ikke bryder sig om at gå i forretninger, og også i de tilfælde er en webshop en oplagt mulighed. Ligesom det er en mulighed, hvis du er ældre og har svært ved at komme ud ad døren, eller du bare synes, at det er langt mere lækkert at handle hjemmefra.

Husk på din sikkerhed
Når du køber varer i en webshop, betaler du langt de fleste gange med det samme. Det vil faktisk sige, at du sender penge til webshoppen, inden du rent faktisk har modtaget varerne. Denne praksis er der desværre mange falske webshops, som har taget til sig. Og det betyder, at du kan risikere at betale for en vare, som aldrig dukker op eller ikke svarer til den standard, du havde forventet. Hvor problemet før i tiden var meget stort, er der dog i højere grad tjek på det nu. Alle forretninger, som ender på dk, bliver kontrolleret. Det betyder, at de falske hurtigt bliver optrevlet.

Men du kan også selv gøre dit for, at din færden på nettet bliver mere sikker. Hvis du er inde på en webshop, skal du være opmærksom på, om der er angivet underlige priser. Det kan være, at et par sko koster 323,47 kroner. Det tyder på, at der er foretaget en maskinel beregning af priserne, hvis alle priser ser sådan ud.

Dertil bør du også lægge mærke til, om sproget er underligt. Nogle gange er det en slags blanding af dansk og engelsk, og så skal dine alarmklokker ringe. Ligesom de også skal ringe højt, hvis du har svært ved at finde ud af, om du kan kontakte webshoppen enten via mail eller telefon. Derfor skal du passe på med at benytte dig af tilbud, som synes for gode til at være sande. For hvis noget er for godt til at være sandt, er det som oftest også sådan.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

Annonce