Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tips til at undgå dårlig mave på rejsen

Når man er ude at rejse har man typisk ikke lyst til at få dårlig mave. Dog kan det hænde nogle gange. Hvis du således gerne vil undgå at få dårlig mave, kan du benytte tips.

Tag paraghurt med i kufferten

Du kan vælge at tage noget håndkøbsmedicin med, som du kan tage, hvis du pludselig får dårlig mave på rejsen. Du kan blandt andet finde håndkøbsmedicin mod diarre (sponseret link) her. Du kan også vælge at besøge dit lokale apotek for at købe noget medicin mod diarre eller forstoppelse.

Hvis du er lidt i tvivl, om du godt må tage det pågældende håndkøbsmedicin, kan du tage en snak med din læge. Det kan også sagtens være, at medarbejderen på apoteket kan hjælpe dig.

Det kan også være mere betrykkende for dig, når du vælger at tage medicin, såsom paraghurt med i kufferten. Du ved nemlig, at du har mulighed for at få behandling, hvis nu du får dårlig mave på rejsen.

Pas på med mistænksom mad

Mad kan også være medvirkende til, at du får dårlig mave. Dermed er det en god ide, at du er varsom, når du skal købe mad på rejsen. Du kan for eksempel sørge for at tjekke hygiejnen i restauranter ud, inden du vælger at tage plads.

Du kan også undersøge forskellige spisesteder, inden du tager ud at rejse. På den måde kan du bruge anmeldelserne til at vurdere, om det virker sikkert at spise disse steder eller ej.

Vask hænderne ofte

Hvis du gerne vil undgå at være nødsaget til at tage paraghurt på rejsen, kan du sørge for at vaske hænderne ofte. Det kan nemlig være, at dine hænder er kommet i kontakt med bakterier, som kan give dig dårlig mave.

Hvis du ikke har mulighed for at vaske hænder nogle gange, kan du tage masser af håndsprit med i tasken.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon