Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tips til at undgå indbrud

Der er flere og flere danskere, der bliver mere opmærksomme på at sikre deres bolig imod indbrud. Hvis du også er nervøs for, at det ender med at blive dig, der får indbrud, kan du her få nogle tips til, hvordan du sikrer din bolig bedre.

Udskift dine låse

Det er slet ikke sikkert, at dine låse lige nu er så sikre, som du kunne være. Derfor er det en god idé at spørge en (sponseret link) låsesmed til råds og få hjælp til at gøre dine låse mere sikre. Der findes rigtig mange låsesystemer i dag, så det handler bare om, hvad der er bedst til netop din bolig, men det kan en låsesmed hjælpe dig med.

Sæt videoovervågning op

Videoovervågning er en rigtig god ting, hvis du vil føle dig mere sikker i dit hjem. Det vil altid skræmme en indbrudstyv at opdage et overvågningskamera. Det kan måske allerede der, være nok til at stoppe ham. Hvis ikke, kan det også hjælpe at sætte skilte og klistermærker op, der fortæller, at der er overvågning på din grund. Hvis du alligevel skulle opleve indbrud, har du i det mindste tyven på kamera.

Husk at klippe din hæk

Det kan måske lyde skørt, men du skal huske at klippe din hæk jævnligt. Hvis du har en høj hæk, har tyven mere at skjule sig i. Det handler om at gøre det så svært for tyven som muligt, så lad hellere hækken være lidt lav, så alle på gaden kan se tyven.

Få dit lys til at tænde og slukke automatisk

Når der ikke er noget lys i en bolig i længere tid, er det tegn på, at der ikke er nogen hjemme. Hvis du skal være væk i længere tid, kan du anskaffe dig nogle lamper, der tænder og slukker automatisk på bestemte tidspunkter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon