cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: To gode og en anderledes gave til din bedste ven

Det at give gaver er fantastisk og ofte er det bedre at give en god gave end at modtage en. Når man ser lyset fra modtagerens øjne, og man indser at man har ramt helt rigtigt, findes der få følelser bedre. Når det kommer til at give gaver til ens bedste ven, kan det være meget svært. Hvordan giver man en gave, som afspejler ens venskab og hvad man føler for personen. Det er en svær beslutning, men man skal også huske på at man har de bedste forudsætninger for at finde den perfekte gave. Hvem kender personen bedre? Hvem bruger mest tid sammen med personen? Det gør man nemlig selv. Her er dog alligevel tre gaveideer til ens bedste ven.
28. oktober 2020 kl. 10:19 Af High House

Annonce

En vandpibe - det kan noget!

To overskriften siger, er der en anderledes gave, og det er den, der startes med. En vandpibe er en anderledes gave, som overrasker stort set hver gang. Ikke kun fordi at indpakningen potentielt kan få det til at se grotesk ud, men også fordi at vandpiben er med til at skabe gode stunder. En vandpibe kan bruges på mange tidspunkter, men vigtigst af alt kan man bruge den sammen med ens bedste ven. Det bliver en facilitator for gode aftener og en masse hygge. Der er mange steder man kan købe en vandpibe, men det kan blandt gøres på (sponseret link)BioBizz, hvor der er et stort udvalg af alt hvad man skal bruge.


Oplevelsesgaver er stadig undervurderet

Det at skabe minder med ens bedste ven, det er det livet går ud på. Minder er gaven, som bliver ved med at give, og derfor er oplevelsesgaver ofte, de allerbedste gaver. Man tager ofte for givet, de gode stunder, når man stor i dem, og de bedste stunder bliver skabt i godt selskab. Derfor er det essentielt og altid en god ide, at give oplevelsesgaver. Her gælder det om at bruge sin fornuft og kendskab til sin bedste ven - der er altid en oplevelse at give.


Gode biografier er den bedste tidsfordriv

Man tænker ofte på sin bedste ven, når man ikke ser personen, men ved at give en god bog - specielt en god biografi - har man muligheden for at vide hvad personen laver hele tiden. Biografier er tidsfordriv som intet andet. Det at blive oplyst om en spændende person og deres liv, er utrolig undervurderet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce