Annoncørbetalt indhold

Annonce: To gode og en anderledes gave til din bedste ven

Det at give gaver er fantastisk og ofte er det bedre at give en god gave end at modtage en. Når man ser lyset fra modtagerens øjne, og man indser at man har ramt helt rigtigt, findes der få følelser bedre. Når det kommer til at give gaver til ens bedste ven, kan det være meget svært. Hvordan giver man en gave, som afspejler ens venskab og hvad man føler for personen. Det er en svær beslutning, men man skal også huske på at man har de bedste forudsætninger for at finde den perfekte gave. Hvem kender personen bedre? Hvem bruger mest tid sammen med personen? Det gør man nemlig selv. Her er dog alligevel tre gaveideer til ens bedste ven.

En vandpibe - det kan noget!

To overskriften siger, er der en anderledes gave, og det er den, der startes med. En vandpibe er en anderledes gave, som overrasker stort set hver gang. Ikke kun fordi at indpakningen potentielt kan få det til at se grotesk ud, men også fordi at vandpiben er med til at skabe gode stunder. En vandpibe kan bruges på mange tidspunkter, men vigtigst af alt kan man bruge den sammen med ens bedste ven. Det bliver en facilitator for gode aftener og en masse hygge. Der er mange steder man kan købe en vandpibe, men det kan blandt gøres på (sponseret link)BioBizz, hvor der er et stort udvalg af alt hvad man skal bruge.

Oplevelsesgaver er stadig undervurderet

Det at skabe minder med ens bedste ven, det er det livet går ud på. Minder er gaven, som bliver ved med at give, og derfor er oplevelsesgaver ofte, de allerbedste gaver. Man tager ofte for givet, de gode stunder, når man stor i dem, og de bedste stunder bliver skabt i godt selskab. Derfor er det essentielt og altid en god ide, at give oplevelsesgaver. Her gælder det om at bruge sin fornuft og kendskab til sin bedste ven - der er altid en oplevelse at give.

Gode biografier er den bedste tidsfordriv

Man tænker ofte på sin bedste ven, når man ikke ser personen, men ved at give en god bog - specielt en god biografi - har man muligheden for at vide hvad personen laver hele tiden. Biografier er tidsfordriv som intet andet. Det at blive oplyst om en spændende person og deres liv, er utrolig undervurderet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon