cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tømrer- og snedkeropgaver bør løses af professionelle

Skal der bygges til eller om? Skal der bygges nyt? Renoveres? Ordnes tag eller skiftes vinduer og døre? Eller udbedres skader?
03. juli 2018 kl. 15:01 Af Annonce

Annonce

Mange villaejere starter på større eller mindre byggeprojekter, som ofte ender i et mareridt, når håndværkerevnerne ikke stemmer overnes med byggedrømmene.
Det kan blive meget dyrere end oprindeligt planlagt, og det holder måske mange fra overhovedet at begynde.
Det fører i rigtigt mange tilfælde til både succes med byggeplanerne, samt et byggebudget der ikke overskrides, når du spørger en lokal og erfaren håndværker(sponseret link) inden byggestart.
Ringtved A/S i Maribo klarer både store og små tømrer- og snedker opgaver for private, erhverv, landbrug og det offentlige. Firmaet er ofte den hjælpende hånd, der løfter byggeopgaven med succes, og det hele foregår naturligvis i professionelt samråd med den private eller erhvervsmæssige bygherre.
Claus Ringtved, ejer af firmaet ved godt hvorfor, virksomheden har succes:
”Det er den faglig stolthed, der gennemsyrer alt, hvad vi udfører! Vi er først tilfredse når kunden er tilfreds, og har kunden taget os med på råd fra starten, er der garanti for en god byggeoplevelse”.
Ringtved A/S kører i lokalområdet og på hele Lolland Falster, og skal du have hjælp til din næste byggeopgave, så kan du læse meget mere på hjemmesiden: www.ringtvedas.dk(sponseret link).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce