cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Træpaneler skaber en flot og ekko-frit kontormiljø

Hvis man ønsker at have et kontormiljø, som ikke blot er hvide vægge og sorte skriveborde, så kan man benytte sig af træpaneler. Træpaneler er flotte, hvis de er lavet af genbrugstræ, da de med tiden har fået en flot farve, som giver et rustikt look. Yderligere er træpaneler også gode til at opfange ekko i et åbent kontormiljø.
11. april 2019 kl. 13:49 Af woodupp

Annonce

Et kontor er ofte et sted, som skal rumme af koncentration og professionelle mennesker, hvilket betyder, at der ikke er meget pynt og lignende. Dette skyldes, at man ikke skal blive distraheret, hvis man sidder og arbejder, eller kommer forbi til et møde. Dog kan træpaneler, minimalistiske plakater og meget mere gør en stor forskel, for det arbejde der bliver ydet på kontoret. Det er fordi, at der er vigtigt, at man arbejder i et dejligt kontor miljø.

Et kontor er intet uden noget på væggene eller planter i krukkerne, da det skaber en stemning, som man har lyst til at være en del af. Kan man ikke få denne stemning frem, så kan ansatte få følelsen af at være gæster i eget kontor. Man kan bl.a. bruge træpaneler, som er meget gode til et åbent kontor. Inden for træpaneler findes der nemlig et træpanel som kaldes akupanel. Denne type træpanel er med til at opfange støj på kontoret og er samtidig smuk. Dette er noget, som normalt ikke er det kønneste at have hængende på et kontor. Denne typer af træpaneler kan både hænges på væggen, men også i loftet. Det betyder, at man kan indrette et kontor, så det skaber en god stemning.

Når man skal have (sponseret link) træpaneler på ens kontor, så kan man med fordel købe panelerne hos en forhandler, der bruger genbrugstræ. Genbrugstræ har en stor fordel, da det har et ekstravagant udseende. Det skyldes at naturens kræfter med tiden har givet en bestemt farve og rustikt look.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce