Annoncørbetalt indhold

Annonce: Træpaneler skaber en flot og ekko-frit kontormiljø

Hvis man ønsker at have et kontormiljø, som ikke blot er hvide vægge og sorte skriveborde, så kan man benytte sig af træpaneler. Træpaneler er flotte, hvis de er lavet af genbrugstræ, da de med tiden har fået en flot farve, som giver et rustikt look. Yderligere er træpaneler også gode til at opfange ekko i et åbent kontormiljø.

Et kontor er ofte et sted, som skal rumme af koncentration og professionelle mennesker, hvilket betyder, at der ikke er meget pynt og lignende. Dette skyldes, at man ikke skal blive distraheret, hvis man sidder og arbejder, eller kommer forbi til et møde. Dog kan træpaneler, minimalistiske plakater og meget mere gør en stor forskel, for det arbejde der bliver ydet på kontoret. Det er fordi, at der er vigtigt, at man arbejder i et dejligt kontor miljø.

Et kontor er intet uden noget på væggene eller planter i krukkerne, da det skaber en stemning, som man har lyst til at være en del af. Kan man ikke få denne stemning frem, så kan ansatte få følelsen af at være gæster i eget kontor. Man kan bl.a. bruge træpaneler, som er meget gode til et åbent kontor. Inden for træpaneler findes der nemlig et træpanel som kaldes akupanel. Denne type træpanel er med til at opfange støj på kontoret og er samtidig smuk. Dette er noget, som normalt ikke er det kønneste at have hængende på et kontor. Denne typer af træpaneler kan både hænges på væggen, men også i loftet. Det betyder, at man kan indrette et kontor, så det skaber en god stemning.

Når man skal have (sponseret link) træpaneler på ens kontor, så kan man med fordel købe panelerne hos en forhandler, der bruger genbrugstræ. Genbrugstræ har en stor fordel, da det har et ekstravagant udseende. Det skyldes at naturens kræfter med tiden har givet en bestemt farve og rustikt look.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • paneler