Annoncørbetalt indhold

Annonce: Trampoliner hitter stadig i 2019

Der opstår konstant nye trends som år efter år, og de dannes specielt omkring sommermånederne hvor man har tid og godt vejr til at nyde dem. Hvad end det er leg, mad eller livsstil, så opstår der konstant nye trends og mange af dem forsvinder ligeså hurtigt som de er opstået. Det er dog ikke tilfældet med trampolinen. Trampolinen trendede for godt og vel et årti tilbage, og rigtig mange danske familie tilførte en af disse store trampoliner til haven. Den hittede helt vildt, og i forbindelse med at flere og flere danske familier anskaffede sig en trampolin øges uroligheden omkring sikkerheden på trampolinerne. Det førte til at mange familier gravede dem ned, eller satte net op omkring trampolinen – og så var det problem løst.

Trampolinens udvikling
Der er i løbet af den sidste årrække kommet mange nye forskellige versioner af den store runde trampolin. Den klassiske blå eller grønne trampolin findes stadig på bedste vis, men der er samtidig komme en del nye og forbedrede versioner. Der findes nu trampoliner til alle aldersgrupper i alle farver og former. Det er altså ikke enten eller i forhold til højder og hvor voldsom trampolinen skal være. Der er noget for alle – og hvis man er heldig, kan man finde (sponseret link) en god trampolin på tilbud.

Online eller offline køb af trampolin
I og med at vi befinder os i 2019 hvor alting er digitaliseret og online handel foregår på bedste vis, så er der også flere og flere ting man køber online, som man aldrig havde forestillet sig kunne være muligt at købe online. Man kan sågar handle sine dagligvarer på nettet. Derfor er det selvfølgelig også en mulighed at købe sin trampolin på internettet. Det er bare vigtigt at man forsøger at sætte sig ind i trampolinens aspekter og forsøger at undersøge om trampolinen man købe online stemmer overens med ens forventninger og behov.

Det er dog altid at foreslå at man tager ned i en lokal forhandler for at se en trampolin i virkelig størrelse så man kan danne sig et overblik over man går hjem og bestiller. Ofte er det også billigere at handle på nettet end lokalt!

Hvad koster en trampolin?
Det er selvfølgelig varierende hvad prisen på en trampolin koster. Det er som nævnt ovenfor, alt afhængig af behov og præferencer, hvorved det også er vigtigt at have dette overstemt før man køber en.

Så prisen afhænger altså af størrelsen og kvaliteten. Hvis bare man ønsker en mindre trampolin til sit yngre barn, kan man nøjes med at slippe et par hundrede kroner. Søger man derimod en stor kvalitets trampolin til de ældre børn – ja, så kan man ende med at slippe flere tusinde kroner, og endnu mere hvis man også ønsker at øge sikkerheden med et net, eller ved at grave trampolinen ned.

Så prisen er altså svær at spå for netop dit behov, men en gennemsnits trampolin koster et sted mellem 1000 kr. og 3000 kr.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2