cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Trampoliner hitter stadig i 2019

Der opstår konstant nye trends som år efter år, og de dannes specielt omkring sommermånederne hvor man har tid og godt vejr til at nyde dem. Hvad end det er leg, mad eller livsstil, så opstår der konstant nye trends og mange af dem forsvinder ligeså hurtigt som de er opstået. Det er dog ikke tilfældet med trampolinen. Trampolinen trendede for godt og vel et årti tilbage, og rigtig mange danske familie tilførte en af disse store trampoliner til haven. Den hittede helt vildt, og i forbindelse med at flere og flere danske familier anskaffede sig en trampolin øges uroligheden omkring sikkerheden på trampolinerne. Det førte til at mange familier gravede dem ned, eller satte net op omkring trampolinen – og så var det problem løst.
07. august 2019 kl. 15:45 Af Hoppe Guiden

Annonce

Trampolinens udvikling
Der er i løbet af den sidste årrække kommet mange nye forskellige versioner af den store runde trampolin. Den klassiske blå eller grønne trampolin findes stadig på bedste vis, men der er samtidig komme en del nye og forbedrede versioner. Der findes nu trampoliner til alle aldersgrupper i alle farver og former. Det er altså ikke enten eller i forhold til højder og hvor voldsom trampolinen skal være. Der er noget for alle – og hvis man er heldig, kan man finde (sponseret link) en god trampolin på tilbud.

Online eller offline køb af trampolin
I og med at vi befinder os i 2019 hvor alting er digitaliseret og online handel foregår på bedste vis, så er der også flere og flere ting man køber online, som man aldrig havde forestillet sig kunne være muligt at købe online. Man kan sågar handle sine dagligvarer på nettet. Derfor er det selvfølgelig også en mulighed at købe sin trampolin på internettet. Det er bare vigtigt at man forsøger at sætte sig ind i trampolinens aspekter og forsøger at undersøge om trampolinen man købe online stemmer overens med ens forventninger og behov.

Det er dog altid at foreslå at man tager ned i en lokal forhandler for at se en trampolin i virkelig størrelse så man kan danne sig et overblik over man går hjem og bestiller. Ofte er det også billigere at handle på nettet end lokalt!

Hvad koster en trampolin?
Det er selvfølgelig varierende hvad prisen på en trampolin koster. Det er som nævnt ovenfor, alt afhængig af behov og præferencer, hvorved det også er vigtigt at have dette overstemt før man køber en.

Så prisen afhænger altså af størrelsen og kvaliteten. Hvis bare man ønsker en mindre trampolin til sit yngre barn, kan man nøjes med at slippe et par hundrede kroner. Søger man derimod en stor kvalitets trampolin til de ældre børn – ja, så kan man ende med at slippe flere tusinde kroner, og endnu mere hvis man også ønsker at øge sikkerheden med et net, eller ved at grave trampolinen ned.

Så prisen er altså svær at spå for netop dit behov, men en gennemsnits trampolin koster et sted mellem 1000 kr. og 3000 kr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce