Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tre aktiviteter på mobilen du kan give dig til på farten

Mange mennesker forbinder transport med kedsomhed og spildtid. Alle mennesker skal fra A til B engang imellem, og det kan tit være en uinteressant og besværlig affære. Toget, flyet og færgen kan være forsinkede, og der kan forekomme kø på motorvejen. Transporttiden er ofte noget, der skal overstås, så man kan komme videre i livet. Men transport kan også være et frirum. Næsten alle danskere transporterer sig i et eller andet omfang hver dag. Det er et af de få tidspunkter, hvor man ikke skal noget bestemt og blot kan læne sig tilbage og vente. Men den ventetid skal naturligvis udnyttes. Hvorfor ikke bruge dette frirum på at nå nogle af de ting, man ellers ikke når i løbet af den travle hverdag?

Her er tre underholdende aktiviteter, man kan give sig til, når man er på farten.

Find et billigt mobilabonnement

Nogle mennesker sidder fast i virkelig dyre mobilabonnementer. Det kan hurtigt blive en lidt for stor udgift, man ender med bare at acceptere. Men det kan koste en dyrt. Man kan derfor gøre sig selv den tjeneste at finde et (sponseret link) billigt mobilabonnement i stedet. Så er der også flere penge til sjov og spas.

Musik eller podcast

Musik er en klassiker, når man skal fra A til B, og har været det i lang tid. Før i tiden steg man på toget med sin walkman, og senere tog man på køretur med bilen fuld af CD’er. Musik har altid været en veloplagt underholdningskilde på farten. Især streamingtjenester som Spotify og Apple har skabt nye muligheder for det udvalg af underholdning, man har ved fingerspidserne. Et godt tip er at bruge tiden på farten ved at lytte til det nye album, som man ellers ikke havde tid til at høre igennem. En god podcast kan også gøre tricket. Her tilbyder de fleste tjenester et væld af muligheder med alt fra true crime og videnskab til musik-nørderi og satire.

Spil løs

En ofte undervurderet underholdningskilde på mobilen, som ikke bør være begrænset af alder, er mobilspil. Om man ejer en Android eller en Iphone, så er der en overflod af underholdende spil og apps til de to platforme. Spil på mobilen er ikke kun for de mindste, men kan give mening for alle aldersgrupper. Tager man et smugkig rundt på danskernes mobilskærme i toget, så ser man også hurtigt at spil som Angry Birds og Candy Crush Saga ikke tilhører nogen fast målgruppe. Men mobilspil er ikke blot knuste stykker slik og fugle i katapulter. Der er også fede spil, hvor man interagerer med sine venner. F.eks. Wordfeud, hvor man dyster med venner og bekendte i et scrabble-lignende spil om at danne ord. Eller Quiz-Battle, hvor man dyster på, hvem der har mest viden indenfor forskellige emner. Mobilspil er et marked i rivende udvikling, og der er med sikkerhed et spil til enhver smag på diverse apptjenester.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon