Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tre gode grunde til at vælge måltids kasser

Vi kender alle det med at skulle finde på noget at spise i hverdagen. Det kan både være en svær, kedelig eller langsommelig affære, som mange nok gerne vil være foruden. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvordan man skal gøre det nemmere at lave og finde på mad i hverdagen.

Men frygt ej, der er udviklet et koncept med (sponseret link) måltids kasser, der gør det nemmere at få sund og varieret mad i hverdagen. På den måde kan du nemt og hurtigt få dejlig mad, også på de travle dage. Hvis du gerne vil læse om tre gode grunde til at vælge en måltidskasse, læs med her.

Undgå inspiration til madplan

Vi kender alle det med at have lyst til et eller andet i løbet af dagen, men når man så kommer til at skulle have det, har man ikke helt lyst til at spise det alligevel. Det samme gælder, hvis man sætter sig for at lave en madplan. Det kan derfor være utrolig svært at finde inspiration og lyst til at lave en madplan. Men med måltids kasser, får du den nødvendige inspiration, samtidig med at der allerede er lavet en madplan til dig. Derfor undgår du at skulle samle inspiration når du vælger måltids kasser.

Undgå lange indkøbsture

En anden ting, de fleste nok kender, er de lange indkøbsture, hvor man skal have en lang liste med for at være sikker på det hele kommet med hjem. Og selvom man har en liste, kommer man alligevel hjem uden en af de vigtige ting eller med noget der ikke skulle have været i kurven. Når du vælger en måltidskasse, også selvom det er en af de billigste måltids kasser, får du en kasse, hvor alle ingredienserne er pakket på forhånd og gjort klar til dig. På den måde undgår du lange indkøbsture, og skal kun ned efter eksempelvis mælk eller toiletpapir.

Få mere tid i hverdagen

Uanset hvilke måltids kasser du vælger, kommer du ikke udenom at det vil give dig mere tid i hverdagen. Vi kender alle det med at have en travl og stresset hverdag, hvor alting skal gå lidt hurtigt. Med en måltids kasse får du skabt et rum, hvor du har ekstra tid, da du undgår indkøb og planlægning af mad. Det eneste du skal bruge tid på, når du kommer hjem, er at lave maden der allerede er forberedt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon