cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Tre gode råd til at få mere wellness i hverdagen

De flest mennesker kender det at komme hjem fra en lang dag på arbejdet, og lysten til at slappe af og blive forkælet, melder sig på banen. Med lange arbejdsdage i både fysisk krævende jobs eller i jobs, hvor der er travlt og behov for, at der skal præsteres, er der et stort behov for at kunne koble af og at kunne finde ro, når man har fri. Derfor kan det være smart at undersøge, hvad man kan gøre, for at gøre sin hverdag lidt mere wellness-orienteret, så man sørger for at få slappet af og nydt livet, når der er tid til det.
20. februar 2020 kl. 09:29 Af IWAO

Annonce

Få massagen bragt hjem i stuen

En rigtig lækker mulighed for at få mere afslapning i hverdagen og få sørget for at få god afspænding i kroppen, er ved at få massage. Men massage kan være en dyr omgang, og for mange kan det også være svært at finde tid til at komme ud at få lavet en massage. Derfor er denne løsning helt ideel til dig, som elsker massage, og elsker at få ro i kroppen og slappe af efter en lang arbejdsdag. Løsningen er en (sponseret link) massagestol til hjemmet, som du får hjem til dig i din stue, og som du derfor kan benytte dig af, hver gang du ser dit snit til det. Massagestole kan være med til at øge livskvaliteten, da det er vigtigt for vores helbred og vores velbefindende, at vi får koblet af og fundet ro i krop og sind efter lange arbejdsdage. Især i pressede eller stressede perioder er det rigtig vigtigt, at vi mennesker finder tid til os selv, og får gjort de ting, som vores kroppe og sind har brug for. Derfor kan denne løsning også være en rigtig god at anskaffe til virksomheden, for at medarbejderne kan få tid til at sætte sig og slappe af før eller efter arbejde, eller måske i de pauser der kommer i løbet af dagen. Det er nemlig en god måde at tage hånd om sine medarbejdere og vise, at deres velbefindende er vigtigt for virksomheden.


Få kroppen i vand og varme

En af de lækreste ting man kan gøre for sig selv, er at give sig selv en tur i spa og wellness. Og det behøver heldigvis ikke at koste det hvide ud af øjnene. Mange svømmehaller tilbyder spa og wellness afdelinger, hvor der er plads til selvfordybelse og varme. Der kan både være varmtvandsbassiner, dampbade og saunaer. Lige meget hvad der er af faciliteter, så er den afslapning der følger med i denne form for wellness en rigtig god kilde til genopladning af både krop og sind. Igennem spa og wellness kan der findes ro og afslapning, og der er plads til at få dagens eller ugens strabadser tænkt igennem og få et nyt blik på tingene.


Tankernes wellness

Det sidste råd er en reminder om, at det er så vigtigt, at man giver sin hjerne og sine tanker noget ro og plads til at slappe af og genoplade. De fleste glemmer at det er lige så vigtigt som at lade kroppen slappe af. Husk derfor at give hovedet ro, hver eneste dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce