Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tre gode råd til at lave den gode jobsamtale

For mange kan det være svært at få den gode jobsamtale i hus. Der er kan være mange grunde til, at man er nervøs, og dette kan have en stor indflydelse på, hvordan man klarer sig til interviewet. Derfor er det en god ide at forberede sig så godt som muligt, så du fremstår mere forberedt og klar til at træde i din nye stilling. Men inden du læser videre og finder de tre bedste råd til den gode samtale, så skal du huske, at det også er vigtigt at slappe af, inden du skal sidde overfor din potentielt kommende chef.

Du kan for eksempel sidde med det (sponseret link) bedste online casino, hvor du kan finde god underholdning og positive spilleoplevelser, så du kan give krop og sind ro inden den vigtige aftale.

Forberedelse er alt

Når du skal til samtale med en virksomhed omkring et eventuelt kommende arbejde, så er det vigtigt, at du har sat dig grundigt ind i, hvad firmaet står for, hvem der ejer det, hvilken rolle du skal udfylde, og hvordan firmaet har en sammenhæng med resten af verden. På denne måde virker du ikke uvidende omkring arbejdet og de værdier, som følger med, når du sidder ved bordet og skal svare på spørgsmål.

Tag dine papirer med dig

Mange virksomheder beder om, at du sender dine uddannelsespapirer eller tidligere referencer fra arbejdsgivere, over en mail. Dette gør, at de har et udgangspunkt for, hvor du har arbejdet tidligere, og hvor du er uddannet. Dette betyder dog ikke, at du ikke skal medbringe de forskellige papirer til samtalen. Når du medbringer papirerne, så viser det, at du har styr på dine ting, og at du er forberedt på at svare på spørgsmål omkring dig selv og din baggrund. Tag gerne en lille mappe med, hvor du har dine ting i og hav gerne tomme papirer og en kuglepen med, så du har mulighed for at skrive forskellige ting ned under samtalen, som måtte være vigtige.

Stil spørgsmål til virksomheden og til interviewpersonen

Vil du gerne vise, at du er interesseret i jobbet, så er det vigtigt, at du forbereder spørgsmål hjemmefra, som du gerne vil have svar på under samtalen. Dette viser, at du har gjort dig flere overvejelser omkring stillingen, og at du har en oprigtig interesse i at lære virksomheden at kende. Du kan også lade spørgsmålene vise, hvordan din faglighed passer ind i lige præcis denne stilling, så tager dig bedre ud.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2